Anglès 5 – Castellà 1. + Peixot espasa

Hem enganxat les festes de celebración patria (14 i 15 de setembre), 2 dies on fan diverses cosetes a l’estil de festa major com les desfilades a ritme caribeny dels nens de les escoles que porten mesos practicant. Aquí com q estem en pleno mar, un dels actes és un concurs de pesca i el 14 a la nit van sortir uns quants vaixells en busca d’un bon exemplar. Ahir, cap al migdia, va arribar una de les barques amb un peixot enorme que havien de carregar entre 5!

IMG_4045.jpg

IMG_4062.jpg

A més, hem descobert que tot i que la llengua oficial de les illes és el castellà, la major part de la població (la d’origen afro-americà), prietos com els anomenen a Cuba (tu ja m’entens Eduard), parla un anglès super xungo i de cada 5 paraules només n’entenem 1! I no, no parlen spanish. Per altra banda però, hi ha tot de gent que ha vingut del continent, i aquests sí que parlen castellà. Total, que mai saps en quina llengua t’has de dirigir a la gent i si resulta que és anglès tremola i para bé l’orella. ya naw

DSC02083.JPG
Esta entrada fue publicada en Hondures. Guarda el enlace permanente.

7 respuestas a Anglès 5 – Castellà 1. + Peixot espasa

 1. pepin i angelina dijo:

  kllons nengs!!!! molts peixots, moltes explicacions, moltes fotos de premi pèro….. i la bústia que ?

 2. nebes dijo:

  m’enamora veure el que esteu fent, i encara em mola meu que patiu tb una mica nens! k tanta bona vida no pot pas ser!!ale! let’s talk about etwas unverständlich!!petons

 3. inaki dijo:

  joeeeeer¡¡¡ eso es pescaoo y no el q pescabe el tiet a platja d’aro ia li diré…. ” q n’aprengui” petonetsssss

 4. Laia dijo:

  Carai aquesta gent!l’heu provat aquest manjar? està bo? i que deuen fer amb “l’espasa”? adeuuu!!!!

 5. pipopup dijo:

  Eiiii, nengs!!. Ostias, ostias… Kribe no ?, No se, nose…, akets peixots a 22 milles del port de Barna atop “L”, està ple i la foto dels nenets es x enfadarse bastant. Jo crec kes lleig K tireu a 2 nanos (encara K siguin negrets) a la piscina (= no tenen nidea d nadar) x tiraros el rufot kesteu en els tropiks. Stik d’acord amb lalfapower ke jas hora de desenmascarar la vostre pua i K sortiu dl vostre pis de lloguer de Barna X donar la kra.
  Dew i atop “L”.

 6. Dels periodistes frustrats de debò dijo:

  Hola.
  Estem tancats en una redacció d’un diari de Barcelona, babejant davant de la vostra web. Com a periodistes, tenim moltes preguntes per fer-vos. Per exemple: d’on treieu els diners per estar 125 dies pululant pel món? Bé, si ens contestéssiu aquesta pregunta ja estariem satisfets!! De tant en tant, ens enganxem a la vostra web per viatjar una mica, sense aixecar el cul de la cadira. Felicitats per la iniciativa. Seguiu així.

 7. cris dijo:

  Doncs part de la pasta la treiem d’escriure articles… us interessa algo pel vostre diari? tenim preus especials per seguidors de la loli 😉

Los comentarios están cerrados.