Roatán, Bay Islands, 7 del matí

Fem enveja, ja ho sabem, però lo d’avui és… Ens hem aixecat a les 7 del matí i hem sortit a passejar per West End, la zona d Roatán on ens allotjem. El primer q hem vist ha stat aigua transparent, sorra blanca i palmeres. Buff… i després de caminar una estona, hem trobat un forn de pa on fan crusans deliciosos i tenen wi-fi! Això sí que no ens ho esperàvem. Així que hem anat a buscar el portàtil i la tercera sorpresa del dia, comentaris a la loli molt divertits, mails q no esperàvem i la chonchi q ens ha fet riure fins a vomitar el crusán casi.

DSC02077.JPG
DSC02076.JPG
Frontera Nicaragua-Honduras

Això sí, arribar fins aquí no va ser fàcil… Mil hores d’autobús, barca movent-se més que el titanic quan s’enfonsava (cues d’huracans i coses d’aquestes q tenen per aquí) i això és bastant més car que la resta d’Honduras i està ple de gringos q parlen castellà com l’Aznar quan va anar a Texas.
Ah! abans de venir cap aquí vam passar un dia a Tegucigalpa, la capital d’Honduras. En relació a Nicaragua, aquest és un país bastant més desenvolupat i aquí hi ha de tot, des de McDonalds a Pizza Hut. Tot i això, tot té el mateix aire centre-americà (véase… horterilla con encanto?) i Tegucigalpa no té res d’especial. Es veu que abans del Mitch tenia més encant però ara és una urbe molt massificada.
PD: El Pep no està tan prim!!! És la foto! Ja li farem una foto de la panxota.

Esta entrada fue publicada en Hondures y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

5 respuestas a Roatán, Bay Islands, 7 del matí

 1. Samu dijo:

  Aixo si q es una platja i lo de + son tonteries, i jo passant l’estiu a st. antoni!!!Q mireu molts peixets i ojitu amb els tiburons!!!Petons!!!

 2. arnau "un cervelloni" dijo:

  eiii… pep, aquet Dani es el del carrer Germendat de St.Sebastiá ? el q vivía al costat del !!!otia… otia… otia !!!!

 3. iñaki el grande dijo:

  jo¡¡¡q fotos q playas y aqui em la caloreta q fa yo salto el charco i vengo p aqui……mols petonsssssss

 4. Alfa-Power dijo:

  Ei, parella, vigileu els termes que feu servir quan us referiu a la chonchi, perquè mai us pot fer vomitar, si de cas us pot provocar una sensació d’enveja (especialment quan sóc jo el que redacta, modèstia apart) que us fa remoure la bilis, i d’aquí al vomit hi ha un pas. El que passa es que esteu dessijant tornar, però clar, ara quedaria molt malament i el Pep s’hauria de jalar l’excedència, us comprenc perfectament. Salutacions, i ja sabeu, res com a casa!!!

 5. pipopup dijo:

  Enveja de ke ? D’estar en paissos xungos K no tenen aigua corrent, D menjar gallopinto i basures estranyes, D Kgar en forats com a la mili, D dormir a terra i no en el teu llit (akell amb l’oloreta dels teus pets), D com diu l’Alfa power: DE l’enveja K teniu D la nostra activitat cotidiana al Chonchi. Això si kes alternatiu i guays. Unaposta X una vida diferent. Seguim disfrutant a Loli ?, o tornem i juguem a Chonchi. Juas !!
  Atop “L”

Los comentarios están cerrados.