Canvi de plans: Honduras i Guatemala s’afegeixen a la ruta.

Doncs això mateix, que ja feia dies que pensàvem en anar fins a Guatemala i al final ens hem decidit. I ja que per arribar allà hem de creuar o Hondures o El Salvador, hem pensat que podíem pujar fins a les Bay Islands, a Hondures, el paraís dels bucejadors i creuar a Guatemala per les runes de Copán. Fins i tot és possible que per tornar a Nicaragua creuem per El Salvador, però allà com a molt farem una nit i ja està (no és precisament el país més segur del món).
A Guatemala ens arribarem fins a Antigua, Panajachel i Chichicastenango, evitant Guatemala city… les capitals de centre amèrica no són ni acollidores, ni boniques ni segures. Però si no les trepitjes estàs a salvo així que… I de Honduras arribarem a Tegucigualpa i dprés anirem a Utila, una illa del Carib on els cursos de buceig són els més barats de tot el món, i allà es troba la segona barrera de corall més gran, la que ve de Mèxic i Belize. No sabem si farem buceig o no, però almenys veurem peixets encara que sigui amb tub i ulleres 😉
See you in Bay islands

Esta entrada fue publicada en Nicaragua. Guarda el enlace permanente.

8 respuestas a Canvi de plans: Honduras i Guatemala s’afegeixen a la ruta.

 1. pipopup dijo:

  Eiiii, si voleu una ruta qllunuda i parlar d’un cambio de planes de qllons o no ?, entreu a Chonchi. Un agran ruta x fer qan sortiu de Guatemala.
  Atop “L”.

 2. NúRiA dijo:

  Eiiii, quines fotos més bones !! Que moreno que estàs, no ?

 3. Daniel (couchsurfing) dijo:

  Molt bones! Després de les meves vacances… torno a rellegir les vostres aventures. Bon viatge pel Sud!

 4. DCC dijo:

  La veritat és que jo recordo haver-te vist fent autostop i no recorríem més d’un kilòmetre!. I ara per trobar-te…. t’he de buscar a l’altra punta del món!.
  No és mala idea això de passar olímpicament de l’estalvi destinat a la compra d’un pis i anar a veure món. Potser m’hi apunto. Seria un canvi radical en la meva vida ja que no ha canviat gaire des de quan veiem els partits de NBA els dissabtes al matí a casa teva o…(millor que no ho llegeixi la teva dóna) quan varem quedar amb aquella cita a cegues amb dues noies amb només 14 anys, tots quatre . Massa precoços, no creieu?
  Be! tinc altres històries però me les reservo.
  Passeu-vos-ho be! Les fotos són vostrès? Quin nivell!!!

 5. maikimax dijo:

  EI Maika, i kina cara i kin to d veu tenia la Ta cuan a dit k soc molt dolça? …..jajaja. Per DCC, ei tu no et tallis, no et reservis res, tu explicansu tot ens encanten las historias si son divers,i aki tot keda en familia,la mitad no ens coneixem personalment pro tenim algu en comu… la Cris i al Pep,al Pep i la Cris. besituuss

 6. mon dijo:

  Ei, Pipopup, no se tu, però jo al Selvas el veig molt prim. aquí, ni tastes ètnics ni res! per mi q aquests dos, en comptes de la volta al món, lo que se n’han anat és al putu paru i fan el blog dsd sota un pont a can tunis! Passeu-vos per Chonchi, el blog més calòric!

 7. SergeY dijo:

  A Santiago Atitlán, aprop de Panajachel, fan culte al déu del mal, Maximón, i com a ofrenes li porten alcohol i tabac. Tu Pep tant prim i tant moreno i tens una retirada!!vigila no et confonguin!!!

 8. pep dijo:

  Dani???? ets tu tio? ostia nen això sí que ha estat una sorpresa! bé tu ja saps moltes coses de mi així q ara et toca a tu … envia’m un mail i diga’m q es de la teva vida! una abraçada

Los comentarios están cerrados.