Reserva Indio Maíz. A mi no me engañas Mowgli

A les 10 del matí sortim en panga cap a la reserva Indio Maíz els 5. Don guia, el panguero, en Lucas i nosaltres 2. La cosa promet ja que ens dirigim cap a a la selva acompanyats d’un guia q va amb tot de llibres d’animals, binocles i un machete enorme q ens comença a explicar què és el q farem en les 5 hores q dura l’excursió. Nosaltres anem equipats amb botes de ule (botes d’aigua), pantalons llargs i repel·lent de mosquits i amb ganes de veure bèsties … però és clar, tot depèn de la sort. Un cop arribem a puesto i després de remontar un tros del riu Bartolo, comences a pensar “què fem dos pardillos de ciutat com nosaltres en un lloc com aquest? Un lloc on tot els bitxos que sempre havíem vist als reportatges de la 2 estan aquí! (sí, les aranyotes enormes i peludes i els escorpins tb, i no és conya, q en veiem)”. Bé, doncs el que fas es disfrutar com un berro, ja que estàs rodejat de vegetació espessa, fang i bassals q trepitges amb molt de gust amb les teves noves botes d’aigua, uns arbres brutals…. però el q més impressiona són els animals… milers de crits d’ocells, cigarres, micos i d’altres espècies q ni tan sols sabem què són.
Bé, el resultat de l’excursió: al·lucinant. Hem vist monos congos, monos aranya, formigues q surten en massa en un radi de 5 metres atacant a insectes ( i q tb ens poden mossegar a nosaltres sinó passem corrents), granotes verinoses diminutes (vermelles i verdes), centenars de plantes, arbres, lianes de formes increïbles i ocells que el guia ens ha anat ensenyant amb paciència. Acollonant quan el guia imitava el crit dels monos congos i ells contestaven (fan un soroll com un rugit llarg). Els tios (el monos congos) ens anaven seguint per dalt dels arbres i ens miraven encuriosits com pensant… “qui són aquests d’abaix q ens observen…”.
Acabem el dia remuntant uns tros més del riu Bartolo i el panguero ens comenta q fa mitja hora han vist per aquí un mono perezoso, però nosaltres no el veiem… no es pot tenir tot 😉
Segur q a Costa Rica repetirem alguna incursió més a la selva, a veure si tenim tanta sort com avui … 0 picades de mosquits.

granota.jpg
mono.jpg
DSC02057.JPG
Esta entrada fue publicada en Nicaragua y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

7 respuestas a Reserva Indio Maíz. A mi no me engañas Mowgli

 1. maikimax dijo:

  eehhhh k no fa falta anar a la selva pq et pikin als moskits, portu i no es conya tu txuru per las calsetas d la mafalda!!!!! 32 picadas en dos dias!!! i tot es culpa d las plujas, no us podeu creura la da moskitos q hi han despres d sta plovent tot l’stiu, fa poooooo!!! besitussss

 2. Laia dijo:

  Uauuu!!! quina passada! ei ja que vàreu practicar amb la tirolina, ja haguessiu pogut fer de tarzan no? quedarieu “monissims” amb les botes d’aigua! jeje
  PD fotos cada dia + increibles!
  Petonets

 3. pipopup dijo:

  Eiii, monos aranya. Tu Selvas si kestas fet un mono aranya. Una aranya que segur que vol caçar natives (jajajaja). De fet a Chonchi tenim el Casas que es un mono tonto i tbé fa molt riure. Dew i Atop “L”.

 4. el primo dijo:

  oixs… se m’han abançat… ara ja no puc ficar-me amb el Pep, això passa x llevar-me a 2/4 d 10 i anar tot el matí amb pijama… nos veiem!!!!

 5. Montse Solís/Maika Solés dijo:

  Holaaaaa!! que Cris.. has fet de “Baguira”?? i tu Pep?? de “Balu”!?!? jejeje.. quina canya la selva pura y dura!! molt bona la foto del mono!!

 6. Maika Solés dijo:

  PARA EL PRIMO. eissssssss tiu!! tu no tenies una pila de feinaaaaaaaaaaa… mmm.. cagunnnnnn….!!! jo aquí amb l’ordinador que està apunt de morir..i tu amb pijama per casa…fent el vaguuuuuu Zzzz Zzzz!! jajajaja… t’has deletat tu solet ..ho sento es el que té ser seguidor del loli planet!! que t’enteres de tot!!jaja un petonarrooo. Fins demà.. eh?? que no t’escapes!!
  Ah!! Per la Maika!! 32 mosquitos???? es clar.. la “Ta” diu que ets molt dolça… jejje petonetsss

 7. nebes dijo:

  uauu!!!ara només us falta anar “tras el corazón verde” a vore si trobeu algún mafiós per allà i un parell de bestioles que us salvin la vida!jajaja.cda dia feu més enveja coxinuuuusss!!!!muaks

Los comentarios están cerrados.