D’Ometepe a El Castillo = 21 hores de viatge

El dijous vam sortir d’Hacienda Mérida (a l’illa d’Ometepe) camí d’un poble perdut enmig del río San Juan que es diu El Castillo. Sabíem que el trajecte seria llarg i poc còmode però com que aquí les coses o són així o no són, t’ho acabes prenent amb paciència.
Mérida – Altagracia
Sortim amb el bus de les 3 i arribem a Altagracia a les 5.30 pm (2,5 h en bus per un trajecte de no més de 20Km, imagineu la carretera)
Altagracia – San Carlos
El ferry (o millor dit, vaixell de càrrega) no surt fins les 7 per tant esperem 1,5 hores fent cerveses a la pulpería del costat del port. A les 7 arriba el ferry, bastant puntual, i tot i que hem comprat bitllet de primera classe, entrem a la cabina i no hi ha lloc! Està tot ple de gent i maletes… i a més, l’aire acondicionat està a tope. Així que sortim a fora, seiem a terra, ens tapem amb un llençol i fins i tot dormim a estones. Hi ha gent q va amb hamaques… aquests sí que van còmodes! A les 3 del matí es posa a ploure i per tant hem d’entrar a dins per nassos. Busquem un lloc on seure. A les 4 una dona q hi havia al nostre seient baixa a San Miguelito i ens queda un banc sencer per nosaltres. Un dels dos pot estirar-se! Dormim de nou a estones fins les 5.30 del matí, q arribem a San Carlos.
San Carlos – El Castillo
La panga cap a el Castillo no surt fins les 8am així q ens toca esperar al “port”. Quan baixem del ferry encara és fosc però en poca estona es fa de dia i podem comprar galetes i cafè. I esperar.
A les 8am agafem la panga i 3 hores més tard (després d’un trajecte molt guapo pel río San Juan veient ocells i tortugues) arribem a El Castillo, un poble de 4 cases pintades de colors al costat del riu on som els únics turistes! (nosaltres 2 i el Lucas, un austríac q hem conegut pel camí).

DSC02066.JPG

IMG_3896.jpg

Esta entrada fue publicada en Nicaragua. Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a D’Ometepe a El Castillo = 21 hores de viatge

  1. pepin i angelina dijo:

    ostia nens !!!!! quin viatge mès bonico

Los comentarios están cerrados.