Hostals, Albergs i BB de Canadà on dormir bé per poc

Canadà és un país on val la pena aprofitar el bon estat (en tots els sentits) dels albergs. Són nets, grans, ben preparats i ben situats i també, l’opció més barata (al final t’acostumes a compartir habitació i tot!). Aquí va la llista d’allotjaments on hem estat:
Nota: val la pena fer-se membre de la xarxa d’albergs internacionals (des de Catalunya només costa 6€). Amb el carnet tens preus especials i preferència (a Canadà i a la resta del món).
Sea Shark (St. Anne des Monts, Gaspesié, Québec) $
24$ per persona en habitació compartida
El primer on vam estar i definitivament, el millor de tots. Alberg hippy donde los haya, (no forma part d la xarxa però té tot lo necessari), situat a peu de platja, amb molt bon rotllo, jacuzzi amb vistes al mar, hamaques, terrassa, “zona de concerts”, una cuina molt completa i a més, molt xula, sofàs enormes i dos lavabo/dutxa (aquí queden curts). És l’únic allotjament d’aquest estil per la zona (i en uns quants quilometres).
No té wi-fi però té un pc amb connexió gratis
Le Maison Rouge (Percé, Gaspesié, Québec) $
20$ per persona en hab. compartida
Dins el típic granero americano vermell han construït algunes habitacions amb lliteres, i sostres i terres de fusta. La cuina és molt gran i equipada. La senyora que el porta és molt simpàtica.
Ben situat, al centre del poble.
Lavabos correctes
Wi-fi NO
Aloha Tourist Homes (Charlottetown, Prince Edward Island) $$
55 $ l’habitació doble
B & B al centre de la capital de PEI força econòmic. Habitacions grans (estil cursi), 2 banys a compartir i cuina com la de casa (tot i q no sempre es pot fer servir per cuinar, però si per preparar esmorzar o coses senzilles). L’avi q el porta rapapieja una mica però és encantador.
Lavabos correctes.
Wi-fi NO
Aubergue Internationale Rivière du Loup (R. d Loup, Québec) $
28$ per persona en hab. compartida
Alberg típic i tòpic amb bon ambient, cuina molt ben equipada, habitacions a compartir entre 4-6 amb lavabo inclòs (correcte). Els llençols i tovalloles també estan inclosos en el preu i fan sopar a 8$ amb bona pinta.
Wi-fi NO
Neill-Wycik College Hotel (Toronto, Otawa) $
52,80 $ l’habitació doble
Edifici de 22 plantes d’aspecte cutrillo (tot i q l’entrada és modernita) amb habitacions petites i lletjes. La resta de l’any és una residència d’estudiants. El punt positiu és que la cuina i els lavabos es comparteixen entre poques habitacions (hi ha 5 cuines a cada planta) i esmorzar, llençols i tovalloles estan incloses en el preu. Les vistes del terrat són espectaculars.
Wi-fi Sí
SameSun Budget Lodge (Revelstoke, British Columbia) $
49,45$ l’habitació doble
No forma part de la xarxa d’albergs intl. però és barat, té les mateixes prestacions q els de la xarxa i només hi ha gent jove. Val la pena l’habitació privada (només 6$ més cara q els dormitoris). Cuina i lavabo correctes. Barbacoa al jardí per ús públic + jacuzzi.
Wi-fi Sí
Hi Banff Alpine Center (Banff, Alberta) $$
31,69$ per persona en hab. compartida
Lluny del poble però molt ben preparat. Habitacions de 4, lavabos correctes i grans, cuina enorme amb mil estris. Llençols inclosos. Bar i Pub. Compte amb els mosquits!
Wi-fi Sí
Hi Lake Louise (Lake Louise, Alberta) $$
37,74$ per persona en hab. compartida
El més car dels albergs intls. on hem estat, sense motiu. És com tots els altres. Habitacions a compartir amb 6 persones però a part de 2 lliteres hi ha un altell amb llit de matrimoni (si arribes el primer a l’habitació has d’agafar aquest!). Lavabo a la mateixa habitació i dutxes a fora (a fora al passadís eh…). Cuina correcte (pocs estris i sense sal!)
Wi-fi Sí (amb sala d’estar molt guapa i còmoda)
Rampart Creek International Hostel (In the middle of nowhere, Alberta) $
23$ per persona en hab. compartida
Tot i que forma part de la xarxa d’albergs intls. no té aigua corrent i per tant no té dutxes i no té lavabos. Però… 1) és dels únics allotjaments a mig camí entre Lake Louise i Jasper. 2) Té una cuina ben equipada i un dipòsit d’aigua per cuinar (i fregar plats i rentar-se les dents. 3)És tot de fusta, la sala comuna és gran i les habitacions (de 6 persones) no estan mal.
Lavabos… mmm, millor pixar/cagar al restaurant q hi ha a 20 minuts en cotxe abans d’arribar i dutxa… doncs no et dutxes i punto.
Hi-Jasper (Jasper, Alberta) $
22$ per persona en hab. compartida
L’únic problema d’aquest hostel són les habitacions. Són enormes i això vol dir que dorms amb 40 o 50 persones més i els lavabos potser són un pèl cutres, però estan nets (tot aquí està net o sigui que no és cap novetat). Cuina correcte. Està a uns quants quilòmetres del poble.
Wi-fi NO
Hi Whiskey Jack Hostel (Yoho Nat. Park, British Columbia) $
23$ per persona en hab. compartida
Perdut enmig d’una muntanya a 17 km d’un poble “fantasma” (Field). Està al costat de les cascades Takakkaw i l’entorn és espectacular. Les habitacions són d’unes 6-8 persones, amb dutxa i lavabo. La cuina té tot lo necessari. Fa fred, està a uns 1300m.
Wi-fi NO
Victoria Hi Hostel (Victoria, Vancouver Island, BC) $
20$
Cèntric, barato i correcte (dutxes, lavabos, cuina…). L’única pega és que la gent que s’allotja aquí, no sabem pq, és molt pesada i et pregunta mil coses! No hi ha habitació mixta així que homes en una part i dones en una altra.
Wi-fi No
Whalers on the Point Guesthouse (Tofino, Vancouver Island, BC) $
29,90 $ per persona en hab. compartida
Alberg amb bones vistes i com tots els altres, cuina correcte, lavabos correctes, habitacions a compartir entre 4… S’ha de reservar per nassos pq això està “no vacancy” des de fa dies.
Wi-fi Sí
Paddler’s Inn (Tofino, Vancouver Island, BC) $$
96$ habitació doble
B&B. Casa encantadora, tota de fusta, amb habitacions molt ben decorades (i amb vistes al mar) i lavabo a compartir. Esmorzar inclòs. Molt xulo però més car.
Wi-fi NO
A Montreal, Québec, Otawa i Vancouver nosaltres hem dormit de gratis gràcies a Hospitality Club. Té pinta de secta però na de na, és una manera perfecta de dormir a casa de gent amb els mateixos interessos q tu i gratis (val la pena donar-se d’alta, a Canadà la gent és molt hospitalària i és una molt bona opció). La mecànica és simple: busques a la web gent del lloc on vols anar (a les ciutats grans hi ha fins a 100 o 150 persones registrades) que ofereixi allotjament, envies uns quants mails i sempre hi ha algú disposat a allotjar-te. L’objectiu és dormir gratis i sentir-te com a “casa” i aquí s’aconsegueix, per tant, molt recomanable.

Esta entrada fue publicada en Canadà y etiquetada . Guarda el enlace permanente.