Back on the road again !

Hem llogat un cotxe i hem enfilat cap a la zona que segons diuen és de les més espectaculars de Canadà: els parcs naturals de Banff i Jasper, amb uns llacs impresionants, moltes muntanyes, les millors glaceres, boscos enormes i molta vida salvatge (esperem veure alguna bestiota vaja). Estan al mig de les Canadian Rockies i entre els 2 parcs passa la carretera Icefields Parkway (Hwy 93), que segons tothom explica és la més espectacular d’Amèrica per les vistes que té. D’aquí a 9 dies, q són els que estarem en ruta, podrem confirmar-ho…
De moment estem a les portes de tot això, a un poblet “fantasma” que és diu Revelstoke, on hi ha poqueta cosa… però havíem de descansar no? i menjar sa, ja que aquí a l’alberg podem cuinar: mongeta tendra amb patata i una hamburguesa a la bbq que hi ha al jardí.
PD: Ja tenim bitllet cap a Nicaragua (serà el 26 d’Agost)

Esta entrada fue publicada en Canadà. Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Back on the road again !

  1. Elena dijo:

    Quina enveja “sana” que feu!!! Les fotos són una passada i segur que és una experiència única…M’estic plantejant fer una cosa semblant algun dia.
    Per cert, direu ¿qui és aquesta boja? Bé, sóc l’Elena una de les col·laboradores de 3xl ;-DD Perque us enrecordeu dels que estem pringant i us feu una idea de la sort que realment teniu fent aquest fantàstic viatge… ;-)))
    Molts petonets i que disfruteu molt a aquests parcs naturals amb tan bona pinta.

  2. cris dijo:

    hoooola Elena! deixa plantats als del 3xl i ves a voltar home… jeje. petons i merci per seguir-nos!

Los comentarios están cerrados.