Avui Vancouver encara ens ha agradat més !!

Avui hem estat passejant per GranVille Island. Una zona de Vancouver on s’hi arriba des del centre via un mini ferry de 15 persones (o si no per un pont lleig). Si no vens del centre, hi ha un munt d’autobusos q arriben a aquesta zona. Per cert molt útil el mapa d’autobusos q es pot aconseguir a l’oficina de turisme.
Tot això abans era un poligon industrial, de fet encara queda una fabrica de ciment (crec), però tot lo altre està reurbanitzat i hi ha per exemple un mercat de menjar de debó com els de Catalunya o França amb les seves paradetes de formatges, carn, peix, fruita, verdures i moltes parades de menjar preparat… Hem trobat una q venien embotits delicatessen i entre ells estava el “chorizo de pamplona”, “chorizo castellano” i el fuet català!!, quina parida no? -ens ha fet gràcia tu…- A part del del food market, hi ha teatres, botigues, restaurants, tot amb unes vistes impressionants cap a la bahia, que és un port nàutic.
També hi ha l’Emily Carr Institute, una escola de disseny (amb galeria d’art inclosa) q es pot visitar. La veritat que donen ganes d’estudiar-hi ja q tenen uns tallers i unes aules impressionants, encara q sembla una mica pijeta.
Envoltant tot això hi ha un parc amb un jardins per a nens on hi ha tot de jocs relacionats amb l’aigua i una escola de kayaks.
Hem sortit de l’illa i hem anat passejant pel Vanier Park fins arribar a una platja envoltada d’un parc també… Kitsilano Beach Park. A Vanier Park gent amb estels, un paio amb un parapent, picnics impressionants, centenars de gossos jugant a agafar pilotes a l’aigua, cases amb unes vistes espectaculars, i gent amb kayaks…
I a Kitsilano, més del mateix però a més a més amb sorra de platja per fer el gos (sense pilotes), volley, passejos amb bici … tot a 20 minuts del centre de la ciutat. Quin bon rotllo !!!
Per la part de darrere, arribes en cinc minuts a broadway st que és un carrer enorme que creua Vancouver i ple de restaurants i botiguetes, hi ha de tot… trossos guiris i trossos que no tant. Per cert hi ha unes botigues enormes d’esports relacionats amb la muntanya.

van1.jpg
van2.jpg
van3.jpg
Esta entrada fue publicada en Canadà y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

6 respuestas a Avui Vancouver encara ens ha agradat més !!

 1. belen dijo:

  Nenes!! pareu una mica, osti!!
  El lunes fuimos a cenar a vuestro barrio (el de akí). Café Salambo. Muuu bueno!
  Y esta semana són las fiestas (de vuestro barrio de akí)…. os saco alguna foto de las calles???
  Pos ala… es solo pa daros un poco de morriña y pa q no olvideis too esto con tanto japo a 7€. muak!

 2. David dijo:

  Hmm… Cris, compte amb el Pep i els partits de volley aquests… 🙂 Apa, salut parelleta. (Com què quin David? El Bermu, home, el Bermu)

 3. Alfons dijo:

  Collons, quin partidàs de “voley”. La del bikini verd sembla que estigui a punt de fer una “pinça birmana”…. QUINA POR !!! Salut

 4. mon dijo:

  hola tontus, acabu de tornar de vacances i veig q han sigut lleugerament més curtes q les vostres. jaja, per fi podré treballar, no com vosaltres, par de pringuis!!! en fin q em miro tots aqs posts del canadà i no entenc res. pq és tot tan bonic? segur q no se us en n’ha anat la pirula del tot i heu acabat en un altre planeta? sisplau, feu un garbeig pels barris de ionquis de seatle encara q sigui. q ta al costat del bancúber aq!

 5. beisols dijo:

  Holaquetal?
  Bueno, si esteu a Vancouver, visita imprescindible!!!
  Little mountain sound studios, un dels millors estudis del planeta. Per els seu cablejat hi han passat els millors discos de hard rock de la història…
  “Pump” d’Aerosmith, “Dr.Feelgood” de Mötley Crüe, etc, etc, etc…
  no us ho podeu perdre!!!!!!!!!!!!

 6. nebes dijo:

  ei!esteu de vacances, viviu en uns llocs superxulos, menjeu de pm…però us donen pa amb tomàquet??tant sushi i no esteu exportant l’orgull de la nostra cultura culinària??jajaja…bé, ens resignarem…i per això he decidit anar de vacances i no llegirvos durant uns dies per si m’entra el yuyu…jeje. petonassus!!!

Los comentarios están cerrados.