Dues de gats

Tenim un parell de coses més per afegir a la llista de coses que ens haguèssim comprat si tinguèssim lloc a la maleta.
Ahir vam trobar una llibreria de segona mà genial, d’aquestes plenes de llibres per tot arreu i coses molt curioses. Ens va fer especial gràcia un llibre d’un escriptor japonès que va sobre un gat que explica en primera persona les coses q li passen. Molt guapo (preu 20$).
I curiosament, també vam trobar tot d’estris per la casa de llautó amb animals pintats. Vam fer una foto d’estranquis.

gat1.jpg
gat2.jpg
Esta entrada fue publicada en Canadà y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Dues de gats

  1. beisols dijo:

    Hola guapos!
    Si Vancouver us agrada haurieu d’ana a un lloc que jo se i flipareu. Molta gent no ho sap, però a Vancouver hi ha un dels millors estudis de gravació del planeta, els llitlemountain sound studios! Aquí s’ha grabat absolutes obres mestres del hard rock de tots els temps com el “Pump” d’Aersomith, el “Dr.feelgood” de Mötley Crüe, els discos de David Lee Roth! (ajenoulleuvos quan sentit aquests noms, per Déu!) 😉
    Aneu-hi feu fotos i sereu més feliços!!!
    pep, deixat xolles perque si no, no et deixaran entrar!

Los comentarios están cerrados.