De PEI a Riviere du Loup sota la pluja i en busca de balenes

Sortim de PEI al matí i creuem tota la província de New Brunswick sota una pluja infernal. Sort que el cotxe que portem és una perla i conduir sota tanta aigua no és gaire complicat.
Aprofitem per acostar a la Valérie i al Jonathan fins a Aulac, ja que ells continuen el camí cap a Nova Scotia… i arrivem a Riviere du Loup a la tarda. Fa fred! Però l’alberg és xulo i hi ha molt bon ambient així que ens quedem allà, fem el sopar (alls tendres, pastanaga, espinacs, espàrrecs, tot passadet per la paella, mmm i iogurt de postres) i estem tan petats que a les 22.00 pugem cap a l’habitació. Però, ahaaaaaaa, dormir no resulta fàcil! Amb nosaltres hi ha també una familía francesa i el pare, el molt cabron, ronca la òstia i la dona s’aixeca cada dos per tres a despertar-lo però el tio continua! Desitjant que li agafi una amnea i s’ofegui i amb el mp3 player amb el volum a tope, aconseguim dormir.
L’endemà tenim intenció d’agafar un ferry fins a Tadoussac a veure balenes però, ahaaaaaaaa, plou en quantitats industrials una altra vegada! Així que passant, segurament les balenes no volen mullar-se amb aigua de pluja (o sí), però nosaltres no així que ja veurem balenes a Argentina. Enfilem directament cap a Québec on sabem que ens podem estar a casa de la Veronique i la Marie-Hélene, fer rentadores, i planejar la resta de la setmana que ho tenim tot poc lligat.

columpio.jpg
Aquest és el pis de la Veronique i la Marie Hélene

Per cert, a Québec anem a fer birres a la Barberie una altra vegada amb la M-Helene i un amic seu de Bordeaux i riem la òstia intentant parlar francès. Serà la cervesa?

Esta entrada fue publicada en Canadà. Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a De PEI a Riviere du Loup sota la pluja i en busca de balenes

  1. montse solis dijo:

    Ei! Hola, quina foto mes wai,se tre joli.

  2. cris dijo:

    Ohhhhhhhh quin domini del francès! ejjeje 😛

Los comentarios están cerrados.