Last day in Prince Edward Island (L’illa d’una tal Ana de las tejas verdes…)

L’illa de Prince Edward Island és molt gran, tot i que comparant-la amb les altres províncies de Canadà, és una merdeta. Però, això no vol dir que no necessitis mínim 4 hores per anar d’una punta a l’altra… per tant, simplement hem anat fins a la part Oest (West Cape, West Point) a veure platgetes, faros molt xulos i vas que te matas. Volíem arribar fins a la punta Est però això implicava més hores d cotxe i ja estem una mica farts.
Així que després de veure el far hem anat visitar una mica la zona i hem tornat a Charlottetown a preparar la tornada cap a Québec. I mola pq com a tot arreu aquí a Canadà, hem xerrat una bona estona amb el propietari d’un restaurant grec (el Meekos) la òstia de simpàtic i molt interessat en Espanya i Barcelona… De fet, ens ha confós amb Quebequenses (definitivament el nostre anglès ha millorat :P) i quan li hem dit que érem de Barcelona una mica més i seu a la taula amb nosaltres! El Meekos està en un carrer peatonal i davant d’un escenari on nanos super joves toquen música cada tarda, molt relaxing vaja…
Aquí a PEI hem aprofitat per menjar peix i verduretes pq tot és molt bo i natural. Molt típiques les “New Potatoes”, que són claro, patates noves. Per la carretera et trobes un munt de paradetes de grangers que les vénen. I bé, que ens dispersem, la illa és molt xula, molts camps amb les típiques bales de palla, casetes de conte enmig del no res i gent encantadora.

pei1.jpg
pei2.jpg
pei3.jpg
Esta entrada fue publicada en Canadà y etiquetada . Guarda el enlace permanente.