Dormim en un MOTEL !

Divendres 9:00 pm
Fem un munt de quilòmetres, tot creuant el que queda de Gaspesí i New Brunswick, camí de Prince Eduard Island. Hi ha un poble que ens agrada molt perquè tot està de cara al mar, Carleton. Fins i tot la barberia té unes vistes que te cagas!
Parem a dinar a Miramichi amb la intenció de quedar-nos a dormir allà però… buff, quin trunyot de ciutat. Preferim seguir la ruta i buscar una altre lloc amb una mica més de gràcia. I arribem fins a Boutuche on buscar un lloc per dormir resulta misión imposible. El poble és mooolt maco, davant d’una bahía i claro, està tot ple. El q queda o és cutre o és molt car. Així que prenem la decisió que ens sembla més encertada (donades les hores que són), passar la nit en el típic Motel de carretera! Jaja, estem de sort i cancelen un habitació just davant nostre, i a més aquest està davant de la platja… i bé, això dels motels sembla super freak però aquí es porta molt i fins i tot són de més categoria que un B&B. A més, el paio del motel s’enrotlla i ens arregla el preu de l’habitació així que… 😛

Esta entrada fue publicada en Canadà. Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Dormim en un MOTEL !

  1. Montse Solís dijo:

    Holaaaaaaaaa!!!Per fí notícies vostres!!! vaya vaya.. que bé que esteu!!! ens feu una embeja………. quines fotarrosssss!! son la caña!!

Los comentarios están cerrados.