Percé, a la punta atlàntica de la Gaspesié

Dijous 5:00 pm
Arribem a Percé després de conduir per tota la costa de la Península de Gaspé. Està tot ple de poblets que són la bomba, casetes increïbles amb gespa gairebé fins arran de mar … ídilic. Hem passat per un on celebraven el “Fête du Vol Libre” i estava ple de gent amb parapent! Ara, a l’hivern aquí es moren de fàstic segur. Fins i tot a l’estiu predomina la tranquil·litat. Aquesta gent va a Lloret i es moren del susto.
Percé és dels pocs llocs que hem creuat on es veu una mica de vidilla… potser massa i tot! És el típic destí turístic de la gent de la zona però tot i això, resulta acollidor. Ens allotgem en un “alberg” construït dins el típic “granero americano” on estem molt a gust. De nou, cuina de puta mare, net, gespa, bancs gronxador amb vistes a un illot foradat que hi ha just davant del poble i gent super amable (aquí la penya és la bomba).

gaspe5.jpg

Esta entrada fue publicada en Canadà. Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Percé, a la punta atlàntica de la Gaspesié

  1. Cèsar dijo:

    Bones!!!
    Us acabo de descobrir. Ja sasabeu que teniu tot un munt de gent que us seguim des de Catalunya??? Però és que sóm molts, eh!!!!
    Bé, us escric en el comentari d’aquest apartat perquè el 2004 també vaig viatjar durant un mes per l’est canadenc, i exactament m’hi vaig estar 5 dies en aquesta zona. Em va encantar!!! Paisatges bucòlics, gent amable, natura al 100%… Quins records!!! Bé, ja fa temps que us llegeixo i fins avui no us havia escrit. Potser perquè estic treballant i fins l’11 de setembre no començo vacances, i tinc aquell “mono” de viatjar que sempre m’embaeix al llegir-vos. Que tingueu un llarg viatge i molta salut per gaudir-lo!!!
    Cèsar – Vilassar de Dalt

Los comentarios están cerrados.