Quebec-St. Anne des monts. Alberg hippy

Dimecres 9:00 am
Lloguem un cotxe (nou de trinca, només té 2100 km) i agafem carretera i manta fins a St.Anne des Montes, un poble a …. Km de Quebec, petit, a davant de la platja (com la majoria de pobles que hem anat creuant a lo largo del camino). Conduir per aquí és taaaan fàcil i a part, les vistes són taaan impressionants, que no importa passar un munt d’hores al cotxe, almenys de moment (llàstima q no tenim cd’s!).
Fem una parada a Cap Chat, un “parc eòlic” de la òstia, i estem una estona passejant entre molins de vent. Quan et fiques a sota acolloneix una mica lo grans q són i el soroll que fan.
Busquem l’Aubergue Festive Sea Shak, que és on ens allotjem (24$ canadencs per persona), un lloc superhippy, net, gran, amb molt bon rotllo i molta festa. Està enmig del no-res, davant del mar, però allà tens de tot, fins i tot un jacuzzi a peu de platja :O
Com que la cuina de l’alberg està de puta mare, anem al super (el Pep fa les seves primeres pràctiques de cotxe!!!) i comprem per fer sopar/esmorzar/dinar. Matem el temps fent fotos -impressionant posta de sol-, estirats a les hamaques escoltant música en directe (grup improvisat de rastes que no toquen massa bé la veritat), jugant a dardos…

gaspe1.jpg
gaspe2.jpg
gaspe3.jpg
gaspe4.jpg
Esta entrada fue publicada en Canadà y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Quebec-St. Anne des monts. Alberg hippy

  1. NúRiA dijo:

    eiiiii !!! El pepe conduint !!! Que valenta que ets Cris !! jajaja. Que guapo aquest puesto on eu anat a para, no? L’ alberg, la posta de sol.. impresionant.

  2. SíL dijo:

    Ueee el Pepito conduint!!! Cris, tu amb el braç a sobre el frenu de mà x si les mosques! Se’t veu mooolt nuvatu, superamorrat al volant… jua jua jua! Amb carinyu, sempre! Muaaa!

Los comentarios están cerrados.