Resum ràpid del que hem fet i el què farem

Demà marxem cap a Gaspé, la península de Québec que queda més a l’est i on se suposa que hi ha uns paissatges increïbles. Llogarem un cotxe durant 8 dies i anirem de Quebec a St.Anne des Montes, dprés a Percé, d’allà a Marimichi (a New Brunswick) i d’allà a Prince Edward Island. I tornarem cap a Riviere du Loup / Tadoussac per veure les balenes si ens queda temps (són uns quants quilòmetres però segur que val la pena).
I un parell de coses que se’ns ha oblidat posar d’aquests dies a Québec. El dilluns vam fer un intercanvi culinari amb les del pis. Al migdia vam dinar truita de patates amb pà amb tomàquet i per sopar vam menjar “putin”, el plat típic de Québec: patates fregides, formatge gouda fresc i salsa putin!
I per últim, potser estem uns dies sense escriure, no sabem si trobarem connexió a internet fàcilment perduts entre platges i muntanyes 😉

Esta entrada fue publicada en Canadà. Guarda el enlace permanente.

8 respuestas a Resum ràpid del que hem fet i el què farem

 1. nebes i bertos dijo:

  nanusss!!!feu moltes fotos a akets paisatges increïbles pq aki ens hem morim de ganes!!i si no doneu senyals de vida en uns dies voldrà dir k esteu bé.petonassus dsd la terra ferma!! pd: cris, fa dies vaig trobar 1postal k m’havies enviat dsd Irlanda l’estiu de 8è!!flipa…jajajaja

 2. Aleix dijo:

  Quanta pata!!!
  Bé, feu moltes fotos de les Balenes!

 3. Alfons dijo:

  Veig que heu arribat a Undefined, les meves bruixes m’han dit que és impressionant…. però mai m’han sabut explicar on és, ja sabeu, rotllo esotèric. Salut i Força al Canut-to !!!.

 4. pipopup dijo:

  ei freak 3 intercanvis + i no kl anar a veure balenes. Us foteu 4 fotos i a les galerias. Audew i atop “L”

 5. Valentina dijo:

  Ciao bambini come state?? tutto bene?? lo siento el retraso. solo quiera saludaros. un beso

 6. PILAR dijo:

  Eh nanos, que marxem de vacances, un mes sencer, apa molts petonets i intentarè conectar-me des d’un altre banda. Angel i Pili

 7. sandra dijo:

  Que nosaltres també marxem!!! Ens apuntem al rotllo, no sé si turista, viatger o pendón però no tornem en un mínim de vint dies. Ara us podrem agafar el ritme però nosaltres amb les feiras, pulpitos, costas, rias i altres variants gallegues. Ja us enviarem les fotos, ah! i quan passeu per aquí no us lliureu dels videus (que ara tinc càmera). Petonets als dos. Fins aviat!

 8. Valerie dijo:

  Hola, Soy la amiga de Marie-helene et Veronique. Estoy a Charlottetown , Prince Eduard Island. Me gustaria mucho verles, por favor escribame. Hasta pronto!!

Los comentarios están cerrados.