Québec amb la Veronique i la Marie-Hélene

Vam arribar a Québec ahir a la tarda. Vam agafar un bus urbà i vam anar cap a casa de la Veronique sense saber ben bé on havíem de parar així que anàvem mirant la guia com a burros. Fins que de cop i volta algú va dir “may I help you?”, i vam contestar que havíem de baixar a la parada Cégep-Limoilu i que no sabíem on era. I aleshores tothom al nostre voltant va dir, “oui, oui”, jejeje. Ens va fer gràcia pq tothom volia ajudar-nos. Total, que vam arribar al pis, un lloc molt xulo, amb una terrasseta i un sofà a fora, i plantes. Un lloc molt hippy, encantador i les dues noies són la bomba. Són simpàtiquissímes, parlen castellà… bé no sé, ens sentim super a gust.
Tornant al tema. Vam passejar per Old Quebéc tota la tarda, és xulo però molt, molt turístic. Vam preferir perdre’ns per carrerons on no hi havia ningú i la veritat és que era igual de bonic. Però el que més vam disfrutar, allò que a vegades fa que els viatges siguin bons o dolents, és l’estona que vam passar amb la Veronique i la Marie-Hélene.
La Marie-Hélene canta mooolt bé, i sovint es posa als carrers de Québec amb una guitarra i així es treu algo més de pasta. Així que vam estar mitja hora simplement escoltant-la i després vam anar a prendre algo en un lloc on fabriquen cerveses de tot tipus. El lloc era tranquil, amb bon rotllo. Vam riure molt, la veritat és que ens ho vam passar molt bé.
Ara està mig plovent així que anirem al super (avui farem truita de patates per dinar pq a la Veronique li agrada molt) i continuarem passejant per Québec. I prepararem la resta del viatge… pq demà o demà passat, volem anar a Tadoussac a veure balenes.

quebec1.jpg

quebec2.jpg
Esta entrada fue publicada en Canadà. Guarda el enlace permanente.

7 respuestas a Québec amb la Veronique i la Marie-Hélene

 1. NúRiA dijo:

  Això si que és vida i lo demés son tonteries !!!! Com us ho sabeu montar !!!Felicitats Cris.. i Pepe pel ” peaso viaje ” que us esteu pegant!

 2. Samu dijo:

  Cris, encara q sigui amb retard, MOOOLTES FELICITATS!!! A passar-ho bé!!! molts records pel Pep!!!

 3. inyaki dijo:

  Québec Québec Qllons Québec ? que
  es veu molt beeeeeeeee.

 4. M dijo:

  hola nois,
  us veig una mica stressats, potser us ho haurieu de prendre a més calma (com nosaltres per aqui JUA JUA JUA …ja us explicaré)
  Per cert, a veure si us relacioneu amb gent q no parli spanish… vinga el pròxim post en francés
  CRISSSSSSSS moltes felicitats endarrerides!!!!!
  Per cert Pep, a veure si arregles el calendari tio xungo… pensa en els que et consultem assíncronament
  Au revoir!!
  PETONS !!!
  per la bústia també

 5. pep dijo:

  Hombre Raig!!!
  Et vam enviar un mail, però deus tenir la bústia a rebentar, així que no el deus haver vist (o m’has posat una regla a l’outlook?)
  … te’l reenviaré :D. El calendari el treuré en un js
  Petons

 6. pipopup dijo:

  Tadoussac a veure balenes?, la Cris veu balenes kda dia amb tu selvas, que a NY sense squash i amb les guarreribas t’has fotut com un balenot. Audew i Atop “L”

 7. M dijo:

  hola nois,
  doncs a mi se m’ha cascat el disc, amb TOOOOOOOOTTTTsssssss els documents a dins. Encara m’estic recuperant del xoc…
  :-/

Los comentarios están cerrados.