Montréal Dia 1. Òstia que net està tooot!

Sort que aquí no fa tanta calor com a NY. De fet, a l’ombra s’està de conya (quin descans!). I és que ahir vam caminar fins a rebentar… vam veure la part “antiga” de Montréal, el Port, le Quartier Latin, el Barri Xino, el Plateau… és xulo i tot i que hi ha turistes, tampoc érem una multitud, cosa que s’agraeix.
Vam dinar en un lloc tranquil d’amanides, cremes, quiches i entrepans, el Titanic (a la part vella) i per la tarda vam anar fins a Allô-Stop, a la zona de Mont Royal, a buscar algú que vagi cap a Québec diumenge o dilluns en cotxe (16$ per persona el trajecte Mont-Que). Aquí es fa molt això de compartir cotxe pq no tothom en té i compartir trajectes és més econòmic que llogar un cotxe o anar en bus. Passejant per allà vam veure el que més ens ha agradat de moment, uns carrers molt tranquils amb cases de colors (pel voltant del Plateau) i una plaça encantadora que es diu Square St-Louis. Pq la veritat, Old Montréal està bé però tampoc és la bomba.
I a les 8.15 pm havíem quedat amb la Chantal per anar a sopar amb ella, el Pablo i una amiga seva, una colombiana molt chévere i el seu nòvio canadenc. Vam acabar la nit passejant pel Juste pour rire, un festival molt cachondo que es fa al carrer. Tu vas caminant i et vas trobant escenaris, gent que fa pàrides, explica acudits, canta, balla. Se suposa q tot plegat ha de fer riure, però de moment no hem aconseguit entendre els acudits en francès així que…

canda1.jpg

canda2.jpg

rire.jpg

PD: Aquí la gent és molt simpàtica, i tot és molt tranquil

Esta entrada fue publicada en Canadà. Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a Montréal Dia 1. Òstia que net està tooot!

  1. maikimax dijo:

    osti Pep perfi!!!!! una foto en la k stas per la feina!!! es kom treta d un conte dl stil d las tres fabes magicas o la rintxols d’or i als tres osets…..k no es k et compari am la rintxols o k tinguis cara d fabe ( eran mongetas??)vui dir k…..val millor ho deixem aki,oh q??!!!

  2. Liths dijo:

    Eis! Sóc en Carles (ex-interactiu) 😛 Wow, Estic flipant amb el peaso viatje que us esteu currant! quina enveja!! jeje Veig que us ho esteu passant de conya (i no es per menys!) que tingueu molta sort i a disfrutar!! :**

  3. belén dijo:

    Pepo!! q cosas!! yo tengo una foto en esa silla!! no habeis sio los primeros! 😛 ara mismo os la mando!! jajaja

Los comentarios están cerrados.