Williamsburg (birra, guitarres, modernitos i festa major)

Ahir vam tornar a Williamsburg, una part de Brooklyn que es va posar de moda fa uns aNYs i on hem anat bastantes vegades perquè, simplement, s’hi està bé. Hi ha bastantes botigues i llocs per menjar q pinten de conya. Galeries i locals q són botigues fashion, que li dóna el toque cool-pijet al barri. A 10 minuts en bus cap al Nord d’aquest barri en sec estàs a “Polonia”. És una zona que està “envaïda” per polonesos: restaurants, botigues, súpers, rètols, converses … tot en polonès. No és el primer cop q ens passa això a NY, estàs caminant per un lloc i paaam, sembla que t’hagis teletransportat directament a un altre país. Ens ha passat amb un barri jueu, barri rus, barri puerto riquenyo… i evidentment barri Xino , tot fora de Manhattan, ja que les concentracions ètniques d’allà semblen més preparades per als turistes.
Bé, tornant a Williamsburg, ens vam colar en una inaguració d’una exposició en una galeria (vi i cervessa per la patilla) i ens vam trobar amb una fira italiana pel carrer (una espècie de Festa Major de barri), on vam poder provar botifarres mooolt bones i veure com disparaven al freak (Shoot the freak), boníssim.
Després vam acabar fent una birra en un bar que es diu FADA (Driggs Av & 7th st) on hi havien uns portentos tocant cançons del Django Reinhardt (Marc Costa va per tu!!)

fira1.jpg

fira2.jpg
Esta entrada fue publicada en New York. Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Williamsburg (birra, guitarres, modernitos i festa major)

  1. maikimax dijo:

    a tope d polacs??? osea cap barrera idiomatica o cultural eh?a mi am pasa cuan m’anyoru d casa abans d fer 1800km i esta a casa en faig 150km i com a casa tu!!! polako,polako………..

Los comentarios están cerrados.