Brunch new day

Ahir per fi vaig esmorzar fora de casa! Sembla mentida però sí, portem 24 dies a NYC i encara no havíem fet cap brunch com cal: french toasts amb rum sirope, fruita i suc de taronja NATURAL. Al Yucca Bar (7th amb A Ave), asseguts en una terrassa prenent el sol i amb una model “en plena sessión” al davant (aquí fan reportatges fotogràfics a tot arreu!). El Pepe passava de huevos revueltos o pancakes i no es va demanar res! (crec q la model li va treure la gana :P)

brunch.jpg

Per la nit vam sortir pel Lower East Side, vam sopar al Paladar, un restaurant amb chef latino de renom, Aaron Sànchez (tot i q a nosaltres no ens sonava de res) i vam anar a prendre una cerveseta a l’Arlene’s Grocery (recomanació del ramon). Per cert, bona zona de marxa, els garitos no te’ls acabes i hi ha bon ambient.
Detall kitsch: limousines per sortir de festa! A tot arreu hi havia limousines amb ties histèriques treient el cap pel sostre i fent-se fotos (amb còctel a la mà inclòs).

Esta entrada fue publicada en New York y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Brunch new day

  1. Alfa-Power dijo:

    Vull les fotos de la model, i no m’enganyeu que segur que vau fer alguna by the patilla

Los comentarios están cerrados.