Jodhpur. Els maharajás i els basars

Vam estar a punt de saltar-nos Jodhpur. Estàvem una mica tips del Rajastán (sobretot de la gent, que, tot sovint, et posen dels nervis). Sort que no ho vam fer. La ciutat de Jodhpur té uns mercats molt autèntics -plens de tot i més- i un fort increïble.
L’antic palau fortificat de la ciutat es va restaurar i es va obrir al públic en una iniciativa admirable. Amb l’objectiu de donar a conèixer la vida dels maharajás es pot visitar el fort i un museu bastant guapo i amb el preu de l’entrada s’inclou una audioguia (mp3 i cascos amb explicacions de tot el que vas veient). Lo de l’audioguia, tot i que soni a tostón, és un encert. Hi ha versió spanish i explicacions més que interessants. La visita ha estat una de les més interessants que hem fet a l’Índia. Vas al teu aire però no et perds ni un detall.

IMG4_0273.jpg
IMG4_0286.jpg
IMG4_0341.jpg
IMG4_0349.jpg
IMG4_0292.jpg

PD: El més interessant de tot plegat és que et pots fer a la idea de la vida dels maharajás indis que vivien amb luxes inimaginables. Vamos como los Borbón a cuenta nuestra 😉

Esta entrada fue publicada en India y etiquetada . Guarda el enlace permanente.