Jaisalmer. Desert i pluja? A la merda el safari en camell

Jaisalmer està molt aprop de Pakistan i és la porta d’entrada al desert indi (el Thar). Els plats forts d’aquest poble turístic fins a la medul·la són el Fort i els safaris en camell. Dorms entre dunes, sota les estrelles, et fas amic del teu camell i escoltes cançons del desert… Sóna bé oi?
Doncs va a ser que no… ens ha sortit rana l'”asunto camello” perquè tot i que estem al desert i a l’Índia la temporada de pluges va acabar-se al setembre, aquí s’ha fotut a ploure!!! Del desert t’esperes un munt de coses menys que plogui… 🙁

IMG4_0186.jpg

IMG4_0175.jpg

IMG4_0221.jpg

IMG4_0177.jpg

IMG4_0202.jpg
Atenció als complements de Rajastan! Turbants, sabates, arracades…

I encara que per tot Rajastán haguem vist diferents forts, el de Jaisalmer captiva bastant. És un laberint de carrers estrets ple palaus, temples jainís i cases antigues -havelis- amb unes façanes espectacularment treballades i tot fet amb pedra. És realment impressionant … el que cansa son els centenars de venedors que t’increpen constantment perquè entris a la seva botigueta a comprar. I fora del fort et trobes més havelis igualment treballades i encara més venedors. Pesats!

Esta entrada fue publicada en India. Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Jaisalmer. Desert i pluja? A la merda el safari en camell

  1. sr ramon dijo:

    Joder!! Em podrieu portar unes sabates com les de la foto no?

Los comentarios están cerrados.