Ranakpur. Columnes de marbre

A Ranakpur hi ha un dels temples jainís més importants de la Índia, el Chaumukha Mandir. És un lloc al·lucinant, amb més de 1400 columnes decoradíssímes -totes diferents- i tot de marbre blanc. L’única pega del lloc és que està a prendre pel cul… és a dir, a 3 hores amb bus des d’Udaipur i 3 més per tornar. El lloc val molt la pena així que possiblement és més intel·ligent, més ràpid i només una mica més car, anar-hi amb taxi. Nosaltres com que a vegades posem per davant el pressupost abans que la comoditat, vam estar més estona anant i tornant que visitant el temple!

IMG4_0084.jpg

IMG4_0095.jpg

PD: El Jainisme és una religió que va sorgir a l’Índia com a reacció a les limitacions de castes del hinduisme. Prediquen la no-violència de pensament i acció per tal d’aconseguir l’alliberació de l’ànima.

Esta entrada fue publicada en India. Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a Ranakpur. Columnes de marbre

  1. nebes dijo:

    osti tu! el paio aket de la 2a foto…té uns ulls que fan por!!! mamaaaaaaa!!jejeje…bueno…ara ja és moment de cantar-vos: “vuelveeee a casa vueeelveeee…por navidaaaad” jijiji…pero mentrestant: A TOPE TIOS!!!petons

  2. estela dijo:

    hola guapos! xafardejant una mica aquesta web he llegit k veu sortit per TV3… i m’ho he perdut!!! bueno, segur k algu tindra alguna copia per deixarme :).. espero k acabeu be el viatje i si, ens veurem akst nadal k estare per catalunya! molts petons

  3. aleix dijo:

    Angela, no et vas perdre gran cosa. Vull dir que tampoc van sortir massa. Hi ha molta més informació al web aquest que és una meravella.

Los comentarios están cerrados.