Udaipur i el llac Pichola

La primera impressió que ens hem endut d’Udaipur és la d’un lloc molt turístic. Poc a poc però, li hem anat trobant la seva gràcia i sobretot, el seu romanticisme. La zona del casc antic està ple de temples i de palaus amb cúpules i finestres que deixen entreveure mosaics i habitacions gegants (de fet, la majoria d’aquests palaus ara són hotels de luxe, com el que hi ha enmig del llac i on només s’hi pot arribar amb barca). És fàcil imaginar-se la vida dels maharajàs entre tanta sumptuositat i la veritat és que a vegades recorda més a Venècia que a Índia 😉 Els carrers estan nets i cuidats i només emprenyen els “caça-turistes” que a totes hores t’intenten vendre algo. Definitivament, el Rajastán és la Índia en la seva versió més pesada!
Ens agrada especialment la zona del Hanuman Ghat, la banda del llac que queda davant del Lalghat, més tranquil·la i amb unes vistes del Palau de la Ciutat al·lucinants, sobretot quan cau el sol. Ah, i no podem deixar de recomanar l’espectacle de dansa que es fa cada dia a la Bagore-Ki-Haveli a les 7 de la tarda. Només costa 60 rupees i tens oportunitat de veure balls típics dels casaments indis i vestits tradicionals entre moltes altres coses.

IMG3_9968.jpg

IMG3_9952.jpg

IMG3_9998.jpg

PD: També és romàntic el nom del llac 😉
PD2: “Octopussy” del James Bond es va rodar aquí… cada dia a les 19h la passen a molts restaurants. Cada dia!

Esta entrada fue publicada en India. Guarda el enlace permanente.