Bundi

Aquest és el típic lloc que t’enganxa des del principi… Tot i que més gran que Pushkar i altres poblets on hem estat, és més tranquil, no hi ha gaire parafernàlia turística (encara) i la gent és encantadora. Si a això li afegim un fort medieval, uns carrerons de color blau -sense vaques!- i un palau al·lucinant i fet caldo, ple de pintures que parlen de la vida aquí durant el S.XVI -i que necessiten una restauració- amb unes vistes de la ciutat increïbles… tenim el lloc perfecte!

IMG3_9791.jpg
IMG3_9896.jpg
IMG3_9831.jpg

Una cosa especial de Bundi i que ens ha soprès molt: els repartidors de la llet motoritzats! Van pels carrerons parant a cada porta i la gent surt amb el potet a buscar llet fresca.

IMG3_9905.jpg
IMG3_9904.jpg

Bundi es desvia una mica de les rutes habituals (està a unes 8 hores d’Udaipur), dins la província del Rajastán i per tant, en territori de turbants! Si fins ara els colors dels saris de les dones ens “alegraven” el dia, ara són els turbants carbasses, vermells i grocs dels homes el que ens té distrets. Ahir, mentre viatjàvem en autobús, un home va desfer-se el seu i vam comprovar que porten un munt de metres de tela sobre el cap :O

Esta entrada fue publicada en India y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Bundi

  1. paula de barra velha dijo:

    oi pepe e cris. saudades de vcs!!Quase 1 ano que estiveram em BV. Enjoy the trip!! see you in Barcelona…maybe!!
    val and paula

Los comentarios están cerrados.