Atacats per un mico…

En realitat lo del mico és una simple excusa (tot i que certa) per parlar del nostre últim dia a Pushkar. Una de les coses que més ens agraden d’aquí, de la Índia, és veure l’afició que tenen els nens a fer volar estels. Ahir era diumenge així que tots els terrats estaven plens de nens i mentre nosaltres esmorzàvem, també en un terrat -amb unes vistes increïbles i amb el sol escalfant-nos el clatell-, els estels ens tenien més que distrets. Tant, que un del centenars de monos que hi ha a Pushkar va llançar-se sobre la nostra taula i va fugir amb un plàtan. Després de sentir la història dels monos que roben ulleres de vista (a no sé quin temple), la que escriu va reaccionar amagant el cap (i cagada de por) per si les mosques.

IMG3_9758.jpg

IMG3_9776.jpg
Esta entrada fue publicada en India. Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Atacats per un mico…

  1. montsesolis dijo:

    Eissss Cris per si el cas ….lentilles

Los comentarios están cerrados.