Gwalior i el palau de Man Singh

Aquí, a l’Índia, un cop comences a visitar forts medievals ja no pares! A 3 hores en bus des d’Orchha hi ha Gwalior, una ciutat gran i lletjota amb un fort enorme ple de torres i palaus, alguns més fet caldo que d’altres. Tot i que és més gran que el primer que vam veure, el d’Orchha, i amb detalls més ben conservats (sobretots els del palau de Man Singh), preferim amb diferència la visita a Orchha, poblet bastant més idílic i atractiu que la ciutat de Gwalior (léase, la visita a Gwalior és prescindible si no es té molt de temps).

IMG3_9383.jpg

IMG3_9385.jpg

IMG3_9416.jpg

Esta entrada fue publicada en India. Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Gwalior i el palau de Man Singh

  1. anna recio martí dijo:

    Personalment, la visita a Gwalior i el palau em va semblar molt encertada…tot conté el seu misteri, història i encant…Si tens temps, has de passar a veure-ho.

Los comentarios están cerrados.