Orchha, la capital amagada dels Bundela

Orchha és un poblet tranquil i encantador envoltat de temples i palaus medievals islàmics. És a dir, coses que encara no havíem vist enlloc i que ens han fascinat. Tot el poble té un aire musulmà però sense perdre els colors típics de l’Índia, amb un mini mercat central, allotjaments amb terrasses des d’on observar la vida al carrer i a milers de devots hindús que visiten els temples.
Ahir des del nostre balcó vam tenir una classe de cuina gratuïta, amb el paio del restaurant del davant preparant curris varis i rotis. Avui hem perdut tot el matí entre els laberíntics passadissos dels palaus, xafardejant la restauració del Jehangir Mahal i pels carrers, plens de cases de colors, que hi ha darrere el Ram Raja.

IMG3_9067.jpg

IMG3_9160.jpg

IMG3_9169.jpg

IMG3_9307.jpg

IMG3_9336.jpg

IMG3_9193.jpg

IMG3_9369.jpg
Esta entrada fue publicada en India. Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Orchha, la capital amagada dels Bundela

  1. anna recio dijo:

    aquí, a Orcha, és una llàstima que molta gent que viatge a Índia, no passi per veure aquest aspecte que comenteu vosaltres, sobre els palaus medievals islàmics. A mi em va encantar la simplicitat de tot.

Los comentarios están cerrados.