Ngwe Saung Beach… Myanmar també té platja (i quina platja!)

Els 26 dies que havíem de passar a Myanmar se’ns han fet curts. Hem necessitat masses hores (o fins i tot dies) en anar d’un lloc a un altre i ens queden un munt de coses per visitar… Però amb 4 dies a l’agenda només podem escollir-ne una, i a poder ser, que no estigui massa lluny de Yangón. Evidentment, guanya la platja 😉
A un dia -en transport públic- de la capital hi ha un parell de platjes i aquesta, la de Ngwe Saung sembla que és la més tranquil·la. A més, és quilomètrica, de sorra blanca, amb palmeres de fons i l’aigua ben clara. L’allotjament aquí pica una mica (regatejant aconseguim pagar 12$ per un bungalow bastant senzill amb esmorzar inclós) i està bastant aïllada de tot així que literalment, no pots fer res més que llegir, intentar xerrar amb la gent del poble, estirar-te a la platja i admirar les increïbles postes de sol. Mira que hi havia lloc per triar però el sol venia cada dia a posar-se davant nostre!!!

IMG3_7236.jpg

IMG3_7173.jpg

IMG3_7129.jpg

IMG3_7206.jpg

PD: Arribar fins aquí pot ser difícil. El bus públic directe surt a les 6 del matí de Yangón. Si et despistes i marxes més tard només arribes fins a Pathein i un cop allà costa “un huevo” trobar la manera de continuar les 2 hores que falten. Nosaltres, després de molt buscar i preguntar vam aconseguir un taxi compartit per 35.000 kiats (tot i que l’únic que aconseguíem al principi era anar-hi amb moto per 7.500. Qui porti una motxilla petita, endavant).

Esta entrada fue publicada en Myanmar. Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Ngwe Saung Beach… Myanmar també té platja (i quina platja!)

  1. Roger dijo:

    Cuanto cabron 🙂

  2. montsesolis dijo:

    Bona, molt bona la galeria de fotos de Cambodja .

Los comentarios están cerrados.