Bagan i els més de 3000 temples

Aquest lloc hauria d’estar a la mateixa llista que el Machu Pichu, les piràmides d’Egipte o els temples d’Angkor Wat. Bagan és de visita obligada! Aquí, en una extensió de 42 km2., hi ha repartides per una planícia verda un munt de petites payes, stupes i grans temples. Erigits entre els S.IX i XIII alguns estan més ben conservats que els altres però tenint en compte que el millor és veure tot el conjunt des d’algun punt alt, no importa gaire el seu estat.
Recomanem llogar una bicicleta encara que molta gent lloga un carro de cavalls. Els camins són plans, mentre vas amb bici corre aire i s’aguanta la calor força bé. A més, així et pots perdre sense saber cap on vas o quin temple et trobaràs. I tots tenen alguna cosa o una altra, fins i tot els més petits o insignificants poden amagar murals del S.XV.

IMG3_6794.jpg
IMG3_6838.jpg
IMG3_6828.jpg
IMG3_6823.jpg
IMG3_6884.jpg

Important veure la posta de sol des d’algun dels temples més alts i la veritat tampoc cal saturar-se de temples, en tens prou amb anar descobrint els que t’apareguin pel camí. Les vistes de tot des d’algun punt elevat és definitivament, el millor de tot. El que realment et demostra que a Bagan és immens i únic.

Esta entrada fue publicada en Myanmar y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

8 respuestas a Bagan i els més de 3000 temples

 1. montsesolis dijo:

  QUINES FOTOS !!! no tinc paraules.

 2. marcos dijo:

  Amb lo dur que és tornar de pont el dilluns!!kines fotos tan wapas!!!

 3. arnauprimer dijo:

  Pep llàstima, falta la túnica vermella per a ser un monjo jejeje

 4. nebes dijo:

  oh pep!! que ens volies imitar a la cris i a mi fent de Apsares???jejeje…cris…quina samarreta més xula!! on l’has comprada??jiji…esteu divinos de la muerte oye!!!

 5. sandra dijo:

  Hola Lolis!!!!
  Que bonic que és el món a través dels vostres ulls….
  D’on treieu la força per continuar i continuar? Em pregunto si decidireu parar algun dia, com deu ser la vostra motxila, …je, je…
  Una abraçada
  Sandra

 6. SíL dijo:

  Hola, reis!
  Com anem? Nosaltres béeee! Aquí tot com sempre; així de novetats que el Pericu ja s’ha tornat gris i ja va al col·le! Jajaja. Ja us ho explicarà, ta content del canvi 😉
  Apa, wapets, a veure si mengeu que se us veu + prims.
  Muaaa!

 7. Cristina dijo:

  Quina enveja!!!! Es el somni de la meva vida! Espero algún dia poder fer alguna cosa semblant! Un petonàs

 8. Sandra dijo:

  Aquest estiu vam estar a Myanmar i ens va encantar! és una meravella de pais i l’encant està precisament en la conservació de les tradicions i l’endarreriment tecnològic. Bagan és un paradís em va encantar així com el lago inle (vam dormir en un hotel que estava al mig del llac). El viatge que varem fer va ser organitzat per manca de temps, però vam tenir una gia birmana maquíssima que ens va mostrar totes les coses boniques que té el seu món i ens va ajudar a comprendre una mica millor la seva cultura.
  Hem tornat encantats i amb una pau interior que ens ajuda a valorar més la vida. Recomano aquest viatge!

Los comentarios están cerrados.