DUMBO = Down under the Manhattan bridge overpass

Ahir vam quedar amb l’Eider! Ens va portar a sopar a Brooklyn, a un barri “called” DUMBO, que ve a ser la zona que et trobes un cop creues el pont des de Manhattan i que ara està plena d’artistes q han ocupat antics magatzems convertint-los en lofts. Lo del nom de barri per cert, no és cap broma dels de la Disney, sinó que als newyorkers els hi ha donat per posar acrònims als barris que es van posant de moda: Soho, Noho, Nolita, Sobro, Loes, Tribeca… Poca feina aquests també.
Les vistes de nit del pont de Brooklyn il·luminat, o de la part de dalt de l’Empire State (si no hi ha núvols) o simplement de la zona de Financial District són brutals. La foto no dóna crèdit a la realitat però… less is nothing!

night.jpg

what else… Ah sí! avui inaugurem la secció coses que ens compraríem si això fossin unes vacances normals. Fent una volta per Nolita hem anat a parar a una llibreria super cool. Ens hi hem estat una bona estona, entre d’altres coses pq volíem comprar algun llibre en “spanish” per poder llegir alguna cosa que no fos una guia de viatge mentre estem voltan pel món. I buscant, buscant, hem trobat això: Flawed Dogs. Un llibre in-cre-ïble de Berkeley Breathed’s. Les il·lustracions són delicioses, i el text recorda a “La meláncolica muerte del chico ostra” del Tim Burton, pq tb stà escrit en forma de poesia i fa referència a gossos superfreaks. Lo dicho, per comprar-lo.

dogs.jpg
Esta entrada fue publicada en New York y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a DUMBO = Down under the Manhattan bridge overpass

  1. maica dijo:

    uoleee!!! ich bin wieder da! mein computer war kaput, es ist aber wieder alles in ordnung!! no es k vulgui”putear” es pq no ublideu allo k ja teniu apres!!! hahahahah. AH!!super fotos und ihr schaut so super aus!!!

Los comentarios están cerrados.