Amarapura i Sagain des de Mandalay

Arribem a Mandalay després de passar la nit en un autobús que, per no perdre el costum, és incòmode de collons i va de sotrac en sotrac… ai aquestes carreteres birmanes!!! I a sobre, Mandalay és una ciutat lletjota, amb els carrers inundats per culpa de les pluges i quan deixa de ploure fa molta calor :S Total, que tot i aquest nom de ciutat elegant i exòtica… la primera impressió que tenim de Mandalay és de lloc bastant insuls. Sempre ens quedaran les cases de te (els bars de Myanmar) 😛
De totes maneres, la parada a Mandalay és obligatòria… nosaltres hem vingut fins aquí per veure un parell de pobles que hi ha al voltant, Amarapura i Sagain, antigues capitals de l’imperi birmà. De fet, hi ha més coses a veure però el govern ha imposat una entrada obligada de 10$ per persona per visitar palaus, pagodes i coses vàries i com que no tenim ganes de donar-li ni un duro a un govern militar, passem de l’entrada i ens conformem amb visitar els llocs on pots escaquejar-te dels controls: Amarapura i el pont de teca més llarg del món (molt guapo, molt autèntic, amb molta vida local) i les mil stupes de Sagain.

IMG3_6511.jpg


IMG3_6622.jpg


IMG3_6521.jpg


IMG3_6588.jpg


IMG3_6627.jpgPD: Per anar fins al pont i Sagain recomanem llogar un taxi dels “baratos” per tot el dia que et porta d’un cantó a l’altre per 15$. Aquests taxis, uns Mazda descapotats, són la llet, molt petits, com de juguet, de color blau. El nostre en concret té més de 40 anys, ens diu el taxista, i s’espatlla cada dos per tres 😉

IMG3_6641.jpg
Esta entrada fue publicada en Myanmar. Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a Amarapura i Sagain des de Mandalay

 1. montsesolis dijo:

  Holaaaaaaa aqui tambe tenim pont, no es de teca es el del Pilar.
  Besitos

 2. xell dijo:

  M’encanta la vostra pàgina, alguns d’aquest llocs el cònec. El que m’ha sobrat són els comentaris de la dictadura militar de Myanmar. Tan sols recordar-vos que aquí, gràcias als turistes se’ns van obrir els ulls i l’economia.

 3. loliplanet dijo:

  No… si som partidaris del turisme a Myanmar, com tu dius, es una manera d’obrir els ulls. Pero no estem a favor del turistes q es planten en un pais sense saber que hi esta passant o q es dediquen a deixar diners on no toca. Aixo pot fer mes mal que no pas obrir els ulls, o almenys aquesta es la sensacio que hem tingut nosaltres a Birmania, i res, que sap greu.

Los comentarios están cerrados.