El Festival de Phaung Daw Oo i el transport de les imatges de Buda

La combinació Inle + Octubre és perfecte 😉 En aquesta època, en concret entre finals de setembre i principis d’octubre, se celebra durant unes 3 setmanes un festival bastant curiós, colorista i divertit. 4 de les 5 imatges de buda més importants de la zona són transportades de poble en poble en unes barcasses daurades enormes. Una comitiva de barques allargades i paraigües de colors precedeix les imatges, que van en 3 barcasses d’or pomposes a més no poder i custodiades per les barques de l’exèrcit :S. La música, les robes dels que remen, els focs artificials i el centenars de barques que segueixen les imatges ho fan tot molt autèntic. Ah… i donem gràcies a buda perquè no es va posar a ploure 😉

IMG3_6293.jpg

IMG3_6257.jpg

IMG3_6309.jpg

IMG3_6278.jpg

IMG3_6342.jpg

La majoria de comitives comencen a les 7 del matí i només es poden veure des d’una barca. És fàcil preguntar als locals de quin poble surt la propera comitiva i cap on va.

Esta entrada fue publicada en Myanmar. Guarda el enlace permanente.

8 respuestas a El Festival de Phaung Daw Oo i el transport de les imatges de Buda

 1. Dani dijo:

  Quina enveja, he descobert la vostra pàgina avui, quines fotos, quin viatge, quina web. Hem feu enveja en tots els sentits.
  Heu sigut el que m’ha sorpres més de tot internet almenys aquest any.
  Us desitjo molta sort

 2. montsesolis dijo:

  Cuanto ORO…………..
  Petunets

 3. Roger dijo:

  De gran vull ser vosaltres!

 4. Juan Luis dijo:

  Es increible! Nosotros en la vida real currando y vosotros conociendo, dia a dia, todo el mundo. Realmente valorais esa frase de solo se vive una vez, y lo estais haciendo! Muchas felicidades a los 2 y…ole vuestros huevos! os iré escribiendo de vez en cuando…Cuando acaba vuestra aventura? Salut!

 5. rosa dijo:

  hola pareja. Por casualidad he descubierto vuestra pagina y me he quedado fascinada de la pagina, del viaje……pura envidia!. Nosotros acabamos como aquel que dice de llegar de peru-bolvia y ya estoy pensando en el proximo verano. En fin! seguir disfrutando que solo hay una vida….quien pudiera!!

 6. Diana dijo:

  Hola nens!!!

 7. Diana dijo:

  hola nens!
  Que tal,cóm va tot.Em sembla molt guapo el que esteu explicant de Myanmar, l´Alex i jo hi volem anar l´estiu que ve, així que guardeu en la memòria tot lo possible i quan torneu ens feu una classe particular.
  Tornareu al Nadal???
  Petonets.

 8. nebes dijo:

  ei!!!hola guapos!!se us perdona que no tingueu accés al mail..pero vull més fotos!!!jejeje.dsd Caldes us envio una copeta de flors i una bona ressaca de festa major!!!!!!!!!i com diuen els diables:
  ELS DE CALDES LA TENIM,
  TOT EL DIA BEN VALENTA,
  SE’NS AIXECA FINS AL CIM,
  MERCÈS A L’AIGUA CALENTA!!

Los comentarios están cerrados.