El llac Inle… la vida de més de 70000 persones al voltant de l’aigua

Aquest llac de 22 km. de llarg està ple de cases, horts, jardins i mercats flotants. La vida aquí gira sempre entorn de l’aigua i tothom es mou en una mena de canoes llargues i un sol rem. Al voltant del llac hi ha bastants pobles però els més interessants són aquells que estan construïts a sobre del llac (sí, per anar a veure al veí has d’agafar la barca) i sorprèn la mida de les cases -són molt grans- i la tranquil·litat que s’hi respira. Llogar una barca amb conductor per voltar pel llac costa menys de 12 $ i tot i que anirà parant a botigues i fàbriques de productes artesanals el passeig és molt guapo.

IMG3_6222.jpg

IMG3_6452.jpg

IMG3_6225.jpg

IMG3_6435.jpg

IMG3_6479.jpg

A destacar… la manera de remar dels intha (l’ètnia majoritària del llac), amb una cama, les xarxes de pescar, de forma cònica, les stupas que hi ha per tot arreu i la immensa producció de tomàquets que tenen aquí (amb les tomaqueres flotant a l’aigua és clar).

Esta entrada fue publicada en Myanmar. Guarda el enlace permanente.