L’hora de la dutxa al Myoma Kyaung (Kalaw)

IMG3_5731.jpg

IMG3_5707.jpg

IMG3_5762.jpg

IMG3_5771.jpg

Esta entrada fue publicada en Myanmar. Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a L’hora de la dutxa al Myoma Kyaung (Kalaw)

  1. lali desde caldes dijo:

    aquestes fotos em recordan al llibre del tercer ojo, de lobsan rampa,que descriu unes vivences ,viscudes molt entranyables.que uns quans anys mes tard,vaig descobrir que aquest senyor,no havia ni sortit mai de londres, pero els seus escrits eren genials,jo vaig tenir un desengany fort…

  2. lali desde caldes dijo:

    aquestes fotos em recordan al llibre del tercer ojo, de lobsan rampa,que descriu unes vivences ,viscudes molt entranyables.que uns quans anys mes tard,vaig descobrir que aquest senyor,no havia ni sortit mai de londres, pero els seus escrits eren genials,jo vaig tenir un desengany fort…

Los comentarios están cerrados.