Mercat de Kalaw

Vam arribar a Yangón i vam veure que aquí l’època de pluges és molt més autèntica que als països on havíem estat fins ara. Quanta aigua! No vam tenir més remei que mirar-nos la capital de Myanmar des de darrere les paradetes de samoses que hi ha per tot arreu (boníssimes) i des de l’habitació del nostre hotel i vam decidir que ens deixàvem les visites de la ciutat pels últims dies. Els edificis colonials -decadents a més no poder-, les diferents ètnies que s’hi poden trobar -hindús, xinesos, birmans i un munt de gent més que encara no “identifiquem”-, el menjar del carrer -increïble- i LA pagoda es veuran molt millor amb sol.
El segon dia agafem un bus cap a Kalaw, un poblet de muntanya a prop del Llac Inle. El viatge fins allà és un autèntic infern de més de 20 hores i com que només quedaven seients lliures a la part de darrere ens mengem absolutament tots els forats de la carretera. No hem pogut dormir més de 5 minuts seguits sense que el nostre cos anés a la dreta o a l’esquerra o el que era pitjor, amunt i avall per culpa dels sotracs i encara ens preguntem perquè només hem fet UNA única parada per menjar i anar al lavabo en un trajecte tan llarg… avui ens han confirmat que és una pràctica habitual d’aquest país :S
La cara bona de tot plegat (en els últims dies hem dormit poquíssim entre aeroports i autobusos …) és que hem arribat a Kalaw, un lloc tranquil, agradable i situat entre muntanyes, just el dia en què se celebra mercat i la gent de les ètnies del voltant venen aquí a comprar i vendre. De moment tenim la sensació que en general la gent aquí està poc acostumada a veure a turistes… ens han observat molt i ens somreien tímidament!

IMG3_5581.jpg

IMG3_5622.jpg

IMG3_5677.jpg
Cheroots, cigars típics de Myanmar… prou bons

 

IMG3_5672.jpg

IMG3_5662.jpg

PD: Per cert, no vam tenir cap problema per entrar al país. El Gmail no funciona 🙁 i les connexions van com el cul, anirem actualitzant poc a poc.

Esta entrada fue publicada en Myanmar. Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Mercat de Kalaw

  1. Laura dijo:

    Mercat de calaf???? jeje
    estic segura que parlo en nom de molts quan dic que feia dies que tenia ganes de llegir crònica de Myanmar… tants dies sense escriure… però vaaaaaaale, si és per culpa de que les connexions van com el cul, us perdonem!!

  2. jordic dijo:

    no us queixeu per 20 hores d’autobús! …. els pobres que agafen l’euromed a València sí que els toca patir!! 🙂

Los comentarios están cerrados.