Cap a Myanmar (Birmània pels nostàlgics)

Hem aconseguit els visats sense problemes… així que demà volem cap a Yangón. Ara bé, Birmània té un govern militar i sembla que tot allà serà més “complicat”.
-Visats: En els formularis de petició hem hagut d’especificar el nom dels nostres pares -???-, la nostra alçada, el nostre color d’ulls i de pell i els dos ens hem convertit en professors per evitar problemes a la frontera. Si dius que ets periodista (o professions relacionades amb la comunicació) et diuen que mitja volta, que a Myanmar no tens res a fer-hi.
-Tecnologia: en principi no hi ha problemes per entrar càmeres i mp3 al país però s’han donat casos de guiris als que han confiscat el portàtil o el mòbil a l’entrada (per ells portàtil és = a periodista). Hem preguntat a gent que ha estat a Myanmar i ens han dit que cap problema així que de moment ens ho emportem tot abans que deixar-ho a Bangkok en algun guarda-equipatges durant 3 setmanes :S
Calers: a Birmània no hi ha caixers així que ens hem d’endur una quantitat considerable d’efectiu a sobre per si les mosques.
Aeroport: Estem a Bangkok en el moment més oportú de tots! No només pel cop d’estat sinó perquè just aquesta setmana comença a ser operatiu un nou aeroport, que és segons diuen, el més gran d’Àsia. Coses de l’estrenes… ens ha costat confirmar de quin aeroport sortíem nosaltres (sí, del nou), com anar-hi, i per quant.
Restriccions: igual que al Tíbet, a Myanmar hi ha zones del país prohibides als estrangers. Les males llengües diuen que en aquestes zones hi ha les plantacions d’opi que converteixen Birmània en el segon país exportador d’heroïna del món.
I per la resta… Myanmar és el país d’Àsia al que més ganes tenim d’anar. Ens han dit que la gent és encantadora, els paisatges espectaculars i la sensació d’estar en un país poc explotat turísticament (cada vegada és més difícil) ens atrau moltíssim. Ens veiem allà 😉

Esta entrada fue publicada en Myanmar. Guarda el enlace permanente.

5 respuestas a Cap a Myanmar (Birmània pels nostàlgics)

 1. sandra dijo:

  hola lolis…..
  aixi que cami cap a myanmar…mmmmmm!
  nosaltres deixem dema laos per entrar a cambodja.
  heme stat els ultims dies a don det, a casa la miss noys, fantastic, calma total!!!!
  ah! que sapigueu que la sra que a pakse estudiava castella tb esta aprenent catala!
  petons

 2. NuriaVi dijo:

  Ara si que em feu molta molta enveja 😉 dèu ser per la nostàlgia!! Disfruteu molt per myanmar, val la pena. Per cert, la meva situació és un pèl diferent que la de fa un any. Tinc un bombo impressionant! Us presento a la Martina quan torneu;-) Petonassos.

 3. quim dijo:

  Myanmar us encantarà…sobretot Bagan…hi ha pocs llocs al mòn amb la fascinació d’aquest…
  Que ho disfruteu!

 4. jordihorta dijo:

  eooo nois… que vagi molt i molt bé… perdoneu la meva incultura però no conexia un país anomenat Myanmar… ???… així que espero impacient la vostra crònica… per tant res de deixar el portàtil 3 setmanes!!!

 5. sandra dijo:

  Hola guapos!!
  Un cop d’estat? A nosaltres només ens van muntar algun espectacle pel 60 aniversari de la coronació del rei. We love the king! We love the king!
  I ara també un cicló que s’emporta mitja Tailandia per davant…us ha arribat alguna cosa?
  Petonets i bon viatge per Mnyanmar!

Los comentarios están cerrados.