Wat Phou (Champasak)

I una altre excursioneta des de Pakse…

IMG3_5172.jpg

IMG3_5178.jpg

IMG3_5214.jpg

Una opció és agafar un bus públic des de Pakse però com que l’últim bus de tornada surt el migdia el més probable és que t’hagis de quedar a dormir a Champasak. Sinó una bona opció si t’ajuntes amb més gent és llogar un tuk-tuk (nosaltres hem pagat 25$ entre 6) perquè et porti, t’esperi mentre visites les runes -estil khmer- i et torni. S’ha de creuar el riu Mekong amb ferry però això, ho hauria de pagar el conductor i no cobrar rés extra ;). Les runes al principi decepcionen una mica si ja has estat a Angkor però després resulta que són més grans i xules del que sembla. No està de més fer-li una visita si s’està per la zona.

Esta entrada fue publicada en Laos. Guarda el enlace permanente.

4 respuestas a Wat Phou (Champasak)

 1. krm dijo:

  q maques! i quin equilibri! ostres, en pocs dies heu posat molts post… jo que em pensava q estaveu de vaga. Ara s’éntén tot… falta d’electricitat.

 2. jjcio dijo:

  holas primus i companyia, po si esteu aki al laos podem kdar per fer un cafe.mmmm la postura aquesta pa solta gases no m’agrada es poc discreta, ara entenc lo de los vientos de laos. jajaja primitos molts molts besitos i us estimu molt….. muamua

 3. Albert dijo:

  ei que diuen que venen Monzons superforts!!! deuen ser aquestes postures…ja seguint amb la broma. jeje. Ale, i segur que no vau caure després de la foto???? 😉 seguiu així, impressionant! Salut

 4. Albert dijo:

  ei que diuen que venen Monzons superforts!!! deuen ser aquestes postures…ja seguint amb la broma. jeje. Ale, i segur que no vau caure després de la foto???? 😉 seguiu així, impressionant! Salut

Los comentarios están cerrados.