De galeries a Chelsea : pagaries 12.000$ per un quadre ?

Avui hem anat d’intel·lectuals visitant unes quantes galeries del barri de Chelsea (quina poca feina tenim eh?!).
D’art en sabem poc però sempre hi ha coses que t’agraden més q d’altres i és el cas d’un parell d’artistes que hem vist avui. Un sabem com es diu, Gregory Crewdson, però d’aq no tenim cap foto. Es poden veure coses seves aquí. De l’altre tenim unes fotos d’estranquis dels seus quadres pero no tenim ni fava de com és diu… ho buscarem!!
Els quadres semblaven fotos però no, eren quadres!

quadre1.jpg

quadre2.jpg
Esta entrada fue publicada en New York. Guarda el enlace permanente.

4 respuestas a De galeries a Chelsea : pagaries 12.000$ per un quadre ?

 1. pipopup dijo:

  Vosaltres si ke sou artistes. Artistes de la bona vida. Si realment voleu veure art, mireu el logo de Atop… “L”.
  Audew…

 2. AnnnA dijo:

  Hola xatus!!! quina enveja i rabia que feu. M´encanta això que esteu fent. No sabeu qui soc oi??. Us recordo sortint del bar del carrer Bailen donant tombs, sobre tot tu, PEP, la Cris controlava més. Ah! Cris, hi ha una nena que encara em pregunta per tu. Per cert, la vas deixar fascinada amb la pulsereta del peu, que sâpiques que ella també porta una, t´ho dec a tu.

 3. IRENE dijo:

  Hola Cris!! Estooo es paaa veeeeerlo! -com diuen al Pecado Original- La vostra web em té enganxada pels webs (diria si fos tio). En sèrio, no puc treballar en el merda d’Imagina tenint aquest diari d’aventures a l’abast. No em canso de llegir què feu, què us passa i sobretot què mengeu, mmmmmm!! L’Uri i jo no sabem què fer aquestes vacances. Una de les opcions era NY així que preneu bona nota de tot perquè us consultaré! Un petó guapa!! He fet el joc de “vesteix la Cris” i crec que m’he emocionat… Però és que a Nova York amb una mini i uns talonets estaries tan divina, tan Sex and the City!!! jajaja Passeu-ho bé. IRENE

 4. Domingo dijo:

  Cada vegada trigo mes en pasarme la rabia que em doneu , Friks KABRONS!, En fin… bueno, vagi be neeeeeeeeeeeeeengs!

Los comentarios están cerrados.