Loli al país dels temples meravellosos. Angkor Wat

Aquestes runes són absolutament in-cre-ï-bles.
-Entrada d’un dia 20$
-Tuk-tuk que t’acompanyi tot el dia 10$ (nosaltres érem 3)
-Aigua, es pot aconseguir per 1000 rials però s’ha de regatejar
-Una part de “Tomb Raider” es va rodar aquí, però el Pep diu que li sona molt més de “El libro de la selva” (és el temple on viu el rei Louie!!)
5.00 Bayon (Temple d’Angkor Thom)
Arribem al Bayon quan encara és fosc i la lluna plena està allà dalt, just darrere d’aquest temple, un dels més guapos d’Angkor Wat. La imatge és brutal. Quan comença a sortir el sol les 216 cares del Bayon s’il·luminen poc o a poc. Som els únics que hem decidit veure sortir el sol des d’aquí? Sembla impossible però és cert. Estem completament sols… (tothom estava al temple d’Angkor Wat). Una hora més tard, continuem visitant les altres runes d’Angkor Thom.

IMG3_4629.jpg
IMG3_4641.jpg

7.30 Preah Khan
No sabem si és sort o casualitat però anem de temple en temple sense trobar-nos a quasi ningú. Al Preah Khan ens perdem entre passadissos en forma de creu i tot i que aquest no és un dels més famosos és més que recomanable. Aquí veus com els arbres comencen a menjar-se les parets.

IMG3_4757.jpg

11.30 Ta Prohm
Un dels més famosos i un dels més increïbles. Aquí els arbres, amb unes arrels gegants, s’han anat apoderant de cadascuna de les torres, parets, portes i pedres del palau. Just quan hi arribem es posa a ploure i descobrim que tot i que podem amagar-nos en alguns racons del Ta Prohm, hi ha goteres!

IMG3_4799.jpg
IMG3_4815.jpg

13.30 Porta Sud d’Angkor Thom
Després de passar per un munt de restes més parem a la porta d’aquesta ciutadella fortificada (dins la qual hi ha el Bayon) la que està més ben restaurada. El nostre tuk-tukero està, no sabem perquè, de mala llet així que decidim donar-li la tarda lliure. Nosaltres seguirem caminant fins a Angkor Wat on veurem la posta de sol.

IMG3_4825.jpg

14.45 Phnom Bakheng
El temple no mata, les vistes sí (està a dalt d’un turó). Ens va costar decidir des d’on veure la sortida i la posta de sol perquè sembla que hi ha un munt de llocs recomanables així que aprofitem per aclarir que una cosa es veure el sol, sortir o pondre’s, i l’altre es està en un temple just en el moment en què la llum del sol (que surt o es pon) fa que vegis les pedres canviar de color (però probablement el sol en sí mateix no es veurà). En resum, un dels llocs des d’on es pot veure la sortida o la posta és el temple de Phnom Bakheng, des d’on també es veu l’Angkor Wat (però que ningú s’emocioni, està molt lluny).
15.30 Angkor Wat
El temple dels temples. Gravats, torres, escales de vertigen, fotos de postal i molta gent. És més que recomanable esperar-se fins les 17.30 (almenys al setembre) i veure com Angkor canvia de color a mesura que es va ponent el sol. És… buff, sense comentaris.

IMG3_4868.jpg
Esta entrada fue publicada en Cambodja y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

12 respuestas a Loli al país dels temples meravellosos. Angkor Wat

 1. krm dijo:

  uaca! quines arrels tan inpressionants en el temple de Ta Prohm. No vau trobar-vos cap mico famós que us llancés cocos?

 2. vane, maria, jordi, krm dijo:

  Ei Neus! quines vacances que t’estàs fotent! Un petó des de Caldes i cuida els teus companys de viatge que ja sabem que ells també et porten pel bon camí, jeje

 3. Ringo dijo:

  uauuuuu!!!impressionant i nosaltres no hem vist pràcticament res!!A mi em venen sensacions d’Indiana Jones y el Templo Maldito,m’encanta!però la peli es va rodar entre India,Shangai,Sri Lanka,etc. i no Cambodja.Mooolta enveja i molta felicitat que pogueu disfrutar d’aquest viatge vosaltres.A veure quan podeu penjar més fotos. Petooooons!

 4. Xavi Q dijo:

  La Sandra i jo anem prenent nota de la vostra informació.
  Avui celebrarem la diada de Catalunya i demà embarquem cap a Tailandia.
  Pura Vida.

 5. Sergi dijo:

  Aquesta faceta de camaleó no te la coneixíem Cris. M’ha costat adonar-me que sorties a la foto!!!

 6. joan dijo:

  ei, nens, potser us agradarà veure aquesta foto també:
  http://eobglossary.gsfc.nasa.gov/ Newsroom/NewImages/Images/ angkor_wat_IKO_2004103_lrg.jpg
  algú es devia enfilar molt amunt….

 7. Cris dijo:

  Nena!! Aixo es una experiencia genial,ja se que l’aprofitaras al maxim,un peto!

 8. RCP dijo:

  hola,
  tot just fa un mes estava per allí, quins records, qué curiós com es demacra un civilització?
  som-hi i endavant!!

 9. Laia dijo:

  Hola guapus!!! ei aqui hi ha trucu no? ai aquestes postals… felicitats i quina enveja neus!!!! petonets als tres! i a tu montse tambe!!!!

 10. mons dijo:

  ei nois!!! k fa una setmana k no ens heu explaiat amb les vostres histories i sobretot amb les fotos!!!
  jo vull veure akesta illa deserta!!!
  ara ja torneu a la civilitzacio…no teniu excusa!!! k aki tenim mono de vosaltres!!

 11. lali dijo:

  be nois cada dia que veig + coses quedo +sorpresa,quina pasada de fotos, de vopmentaris i de tot enhorabona wapissims..tot molt be…una abracada desde caldes..

 12. lalidesdecaldes dijo:

  be estem passan la festa major a caldes,que no és res d’ especial. més aviat molt cutre…suposo que els vostres pares i amics os han trovat a faltar,pero vosaltres aneu seguint la vostra….com sempre fantastic…una abraçada..lali

Los comentarios están cerrados.