Neus Ribas, la platja de Sihanoukville, sud de Cambodja, loliplanet.com

Així hauria d’acabar però me fa tanta il·lusió estar aquí que he volgut fer-ho ara. Sí sí…corroboro que això del loliplanet i de l’any sabàtic és ben cert. De fet, tot és cert!! Avui faig la crònica jo i estic molt nerviosa…no sóc comparable amb la Cris, però ho intentaré!
Gambes, pebrots, tomàquets…digueu-li com vulgueu, però avui, estem així. De bon matí hem començat una excursió que primer ens portava a esmorzar a un bar de Sihanoukville i després ens duia fins la platja per pujar-nos en una barca. Hem anat a passar unes horetes en unes illes per relaxar-nos, fer snorkelling, dinar i estirar-nos en tumbones després de banyar-nos en una platja de sorra blanca i aigua força transparent. I, finalment, tornar a l’hotel (per cert, ben marejats perquè hi havia unes ones de campionat i la Cris i jo hem baixat ben bé que no sabíem si ja érem a terra ferma o dalt la barca).
El dia no ha donat per res més de moment. Unes partides de brisca acompanyades d’uns refrescos ens han ajudat a recuperar-nos. Així com també una bona dutxa que, sense miraments, ha fet que la melanina embogís i fer visible que el sol havia estat el nostre enemic i la crema solar la nostra traïdora.

IMG3_4232.jpg

IMG3_4209.jpg

IMG3_4192.jpg

Ara ja sí:
Neus Ribas, la platja de Sihanoukville, sud de Cambodja, loliplanet.com.

Esta entrada fue publicada en Cambodja. Guarda el enlace permanente.

8 respuestas a Neus Ribas, la platja de Sihanoukville, sud de Cambodja, loliplanet.com

 1. mons dijo:

  jajajaja vigileu amb la tomatito!!! que ara ja no es una…sou 3? felicitats per la 1a. cronica!

 2. montsesolis dijo:

  Eisssss!! quina enveja Neus…..
  besitos

 3. cris domont dijo:

  Uunaa rubiaaa y una morennaaa!!k ven acompañat estas pep!!jeje…!!
  weno familia..molts besitus y moltisimes abraçades…

 4. Ringo dijo:

  uaaaaauuuu!!! ostres, necessitaré + temps per llegir-me les darreres cròniques des del paron! Seguiu aprofitant a tope el viatge, si senyor!! Neus, a primeres sembla que t’hagin enganxat a les fotos, fa res aquí i ara en aquest viatge de somni…es fa raro, però també deu ser l’enveja… Apa, contagieu-nos la vostra alegria! petons als 3!!

 5. Enric dijo:

  Eiii parella! Sóc l’Enric, el de la Mònica i el passeig en barca pel Mekong durant 8 hores (buffff, quina insolació!). Ahir vam arribar a barcelona a les 12 de la nit fets uns nyaps, i jo ja he començat a currar… 🙁 Com veieu, després de conèixer a la parella de moda m’he fet fan i us segueixo amb la loli. Per cert Pep, les fotos brutals, quina enveja cabronàs! Apa guapos, seguiu disfrutant. Una abraçada!

 6. XaviQ dijo:

  Carai, carai, quines saliveres…
  Hola Neus al final ja sabem qui ets, primer els mails i ara en foto.
  Ja veig que has fet el gran salt a l’estrellat periodístic, has pujat el nivell.
  Jo i la Sandra ja estem de preparatius a tope.
  Seria bo que poguessim retrobar-mos per estes terres.
  Pura Vida.

 7. krm dijo:

  el primer post a la Loliiii!!! Carai Neus estàs molt periodística!!! Que bé que esteu els 3 en aquesta platja… Jo avui tinc una estona lliure… em podria passar. Tot sigui per jugar a la brisca…

 8. sici dijo:

  Hola a tots tres!!! me quedat flipat amb les fotos!!! son impressiontats… Nebes felicitats per la cronica… i petonents!!

Los comentarios están cerrados.