Adéu Vietnam. Hola Cambodja

La barca que ens va portar fins a Cambodja va trigar més de 8 hores!!! Sort que vam conèixer l’Enric i la Mònica i vam distreure’ns els uns als altres 😉 perquè feia molta calor i vam acabar fins al gorro del Mekong. En aquest cas, almenys, el creuament de frontera i el tràmit de visats no té res a destacar, més enllà de que tot, per sort, va anar de perles.
I l’arribada a Cambodja la mar de normal… més riu, més tuk-tuks, hem canviat la Tiger Beer per la Angkor Beer i els dongs pels rials. Ah per cert, la millor zona per allotjar-se a Phnom Penh és la que voreja el llac. És més turístic que el centre, però més tranquil i una habitació amb vistes al llac només costa 4$.

IMG3_3952.jpg
Perquè li estirava l’orella a la bústia aquest tuk-tukero de Chau Doc?

 

IMG3_3983.jpg
Esta entrada fue publicada en Cambodja, Viet nam y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Adéu Vietnam. Hola Cambodja

  1. Laura dijo:

    quina preciositat de nena!!

Los comentarios están cerrados.