Hoi An. Hello, motorbike?

Hoi An és famós pels seus edificis colonials, per les seves màquines de cosir (léase aquí et pots fer tot tipus de roba a mida) i pels restaurants a la vora del riu. L’únic problema és potser la calor i que ara mateix té gran part dels carrers en obres i has de compartir les voreres no només amb parades de menjar sinó també amb les motos i les bicis.
El tema de la roba és una mica exagerat… hi ha milions de botigues on pots comprar americanes, abrics d’hivern, botes, sabates, faldilles, vestits, teles… i tot fet a mida i en menys de 2 hores (diuen). Nosaltres ens hem intentat colar en un dels tallers per fer 4 fotos i ens han tancat la porta als nassos!!! Ens ha sonat una mica a explotació del personal…

IMG3_3307.jpg

IMG3_3329.jpg

IMG3_3353.jpg

IMG3_3412.jpg

Ah, hem disfrutat del menjar (cau lau i white rose són els plats típics) però no de que tot el punyetero dia ens estiguin oferint motos per llogar, trajes a mida o excursions fins a la platja. Si en general a Vietnam són molt pesats amb aquests temes, aquí són exageradament intrusius.

Esta entrada fue publicada en Viet nam. Guarda el enlace permanente.