Hué i el senyor Minh

Bueeeno, ja estem a Vietnam una altra vegada. Prueba superada.
Havíem conegut força gent que s’havia saltat Hué i pensàvem que seria un lloc amb poc a veure. La nostra intenció era fer parada i fonda i continuar cap al Sud, però ha resultat molt millor del que esperàvem…
Només arribar a Hué vam trobar-nos amb la Mima i companyia i després de 23 hores de bus vam agrair moltíssim les cerveses i la conversa. I després, sopant, vam conèixer al Sr. Minh… Un paio genial. De casualitat vam anar a parar al seu restaurant i al principi ens pensàvem que ens volia vendre el típic tour per la ciutat, però al final ens va caure bé i vam decidir que faríem un passeig amb ell.
Així doncs, aquest matí hem pujat cada un de paquet a una moto i hem fet el que seria una mena de tour alternatiu per Hué i voltants. La gràcia de tot plegat és que el Sr.Minh sap què busquem i ens porta a llocs “poc” turístics i para cada dos per tres perquè puguis fer totes les fotos que vulguis. Encara que hi ha més gent com el senyor Minh (ens hem trobat a uns quants guiris més fent el mateix recorregut) aquesta és una bona manera d’anar més enllà de les visites típiques i sembla que vagis més al teu aire.
De camí cap al Thanh Toan Bridge hem passat per poblets plens de vida i per infinitat de camps d’arròs on un munt de vietnamites curraven sota un sol que espantava. Com que ara estem en l’època de collita (al nord de Vietnam només es fa una collita a l’any, cap a la zona central 2 i al sud 3) hem pogut veure tot el procés. Interessant i diferent ja que tot el que havíem vist fins ara eren camps verds.
Després hem anat cap al Tu Hiéu monastery. Necessitàvem estar allà abans de les 10 ja que els monjos joves fan una espècie de pregària important a aquesta hora (per cert, cantaven fatal). Com que el Sr. Minh sembla que sap de tot li hem preguntat per les dones monjes i no s’ho ha pensat dues vegades. Come, come… diu. I aleshores el paio ens ha portat fins a la casa on viuen les monges budistes i ens ha presentat a la que seria la “madre superiora”. A part de pregar i cantar millor que els monjos, les monges es guanyen la vida fen encens que després vénen a la ciutat. Just ara l’estaven assecant al jardí…

IMG3_3058.jpg

IMG3_3074.jpg

IMG3_3094.jpg

IMG3_3106.jpg

IMG3_3159.jpg

IMG3_3195.jpg

D’aquí hem fet unes quantes visites més i li hem dit al Sr.Minh que ens portés a algun restaurant bo i barato per dinar. Aquest cop tampoc ens ha decepcionat 😉
PD: Per trobar al sr Minh s’ha d’anar al número 16 de Hung Vuong, on per cert, també es menja molt bé.

Esta entrada fue publicada en Viet nam. Guarda el enlace permanente.

9 respuestas a Hué i el senyor Minh

 1. Roger dijo:

  Hué, que guapo!

 2. pau dijo:

  preciós, ara fins i tot des de la feina, en qualsevol moment perdut aprofito per viatjar amb vosaltres!

 3. arantxa dijo:

  pau, jo havia comentat el mateix, des de la oficina obre cada dia la sva web i flipo amb les fotos i els comentaris divertits! la meva motivacio es currar pensant que jo tambe anire dintre de poc a qualsevol lloc, proxima stacion…zurich!

 4. Neige dijo:

  Quins records…Vietnam…fa dos nays de la meva estada allà. Els de les motos que us porten son els easy readers…jejeje; nosaltres els vam agafar des de Dalat fins a Da Nang, per a fer aquest tram per l’interior. Val molt la pena.
  Qualsevol cosa que es sofregeixi per preguntar…vosaltres mateixos!!
  Ja heu tastat la cuina del “Ferran Adrià” vietnamita??
  ;P

 5. Neige dijo:

  Perdó…Dalat-Nha Trang…els noms…

 6. Diana dijo:

  Hola nens!!!!

 7. Diana dijo:

  Hola nens!!!
  Bé no cal dir que la vostre fama ja és internacional,nosaltres vem quedar tots a casa la Nuria per veure el Km 33,i no us em escrit pq vem sortir cap a Cuba el dia següent, pero despres de veure la quantitat de gent que us ha escrit , estic pensant que és imprescindible que feu negoci d´això.
  Estem sopant a casa meva amb el Jacob i la Nuria i em pensat en dir-vos que a veure quan torneu , que us trobem a faltar.
  Molts petonets….No oblideu posar publicitat a la web i treure uns calerons!!!!

 8. Beatriz dijo:

  Hola chicos, soy Beatriz del delta de Mekong, estamos ya en Madrid recién aterrizados, que pasada de página!! esta genial, le vamos a tener que dedicar tiempo. Un gusto conocer gente tan maja, ánimo con el viaje y a seguir explorando sitios nuevos que ya os pediremos consejo.
  Un fuerte abrazo,
  Bea

 9. casum l'olla dijo:

  aquests del ya.com han catxejat la vostra web i no es veu actualitzada 🙁

Los comentarios están cerrados.