NO, you go back to Vientiane, new VISA. You out

Després d’un viatget nocturn de 10 hores per una carretera de corbes de les que te’n recordes i sense poder dormir gaire per culpa de les parades furtives a mitja nit a carregar/descarregar material, vam arribar a la frontera Laos/Vietnam. Després d’omplir els formularis pertinents i de pagar unes taxes imaginàries, el paio ens diu en un anglès mes aviat bàsic que NO, que el visat que tenim no és vàlid, que ja està usat. I nosaltres que no, que és multiple entry burrot…
Resulta que quan ens vam fer el visat per Vietnam a Kunming (Xina) el vam demanar de múltiple entrada, però o el que ens van donar no ho era, o en algun punt fronterer de Vietnam ens han fotut el segell USED, i per tant ja no val, encara que per data en teoria està en vigor.
Total, una putada!! No pots aconseguir un visat per Vietnam a la frontera així que has de tornar enrere a alguna ciutat que on hi hagi consulat o ambaixada. Nosaltres en el nostre fluent vietnamita ens caguem amb sa mare però no obtenim cap resposta diferent al NO rotund… Més aviat ens ignoren directament. Veiem que ni amb la frase “de cuanto estaríamos hablando para solucionar esto…” passarem. Així que mitja volta, recull les motxilles de l’autobús que estava revisant la poli i de retorn cap a Vientiane. Ens esperen 10 hores més per la mateixa preciosa carretera (ja és el 3er cop que la fem i la farem un quart) fins arribar a Vientiane i ara canviant d'”autobús” fins a 4 vegades! Per anar cap a Vietnam pots agafar un bus “directe” però per tornar enrere des de la frontera t’has d’espavilar solet i anar fent trajectes curts de poble en poble (els paisatges increïbles).
Per cert que avui (tocat els ous) els amics de l’ambaixada vietnamita fan festa (no sabem si amb Ferrero Rocher) i encara haurem d’estar aquí un dia més dels que en teoria serien necessaris. Vientiane ens agrada, però tant… 😉
Amb les hores que ens quedaven fins arribar a Vientiane vam tenir temps per fer-nos preguntes de l’estil:
– Perquè collons serveixen i valen tanta pasta els visats… amb un simple segell a la frontera serviria no?
– Perquè totes les ambaixades o consolats acostumen a estar a zones residencials de pasta de les ciutats?
– Què has d’estudiar per ser cònsol o ambaixador? Quin horari fan? Es una professió tan bona com la de notari no? Aquell paio que s’embutxaca molts calers per fer actes… sobretot en hipoteques 😉
Bé, a part de perdre temps i calers (ara mateix hauríem d’estar a Hué), també estem guanyant anècdotes, alguna cosa bona havia de tenir la història.

Esta entrada fue publicada en Laos. Guarda el enlace permanente.

9 respuestas a NO, you go back to Vientiane, new VISA. You out

 1. montsesolis dijo:

  Hola des-de Salzburg tot mes q be, cuiedeuvos mil petons.

 2. Cèsar dijo:

  Bonísssim!!!
  Quin fart de riure!!!
  La veritat és que m’ho passo bomba llegint algún dels vostres post.
  El tros de “Veiem que ni amb la frase “de cuanto estaríamos hablando para solucionar esto…” passarem.” Boníssim!!!
  La veritat és que no sé quí dels dos escriu, però us recomano que un cop a Casa feu un llibre d’experiències amb aquest humor. Aniran buscats aquests llibres!!!
  Ep!!! Si en feu, reclamo un amb firmetes per haver donat la idea!!!
  Records des de Vilassar!!! (el de DALT!!!)

 3. Laura dijo:

  home… gràcia en fa… jajaja si no fós perquè una carretera de curves de 10 hores feta 4 cops suma 40 hores!!… tot i que… esteu de vacances… no us vé d’aqui 😉 Imagino que l’humor surt després un cop t’ha passat la mala llet.

 4. ddriver dijo:

  QUINA ENVEJA!DESDE QUE US VAIG VEURE A TV3 NO PUC EVITAR PASAR PER AQUI CADA DIA.EM FEU PATI TU.PERO QUE GUAPO EL VIATGE.FEU UN LLIBRE SI US PLAU.JO COLECCIONO LLIBRES DE VIATGES I M AGRADARIA AQUET VIATGE EN UN LLIBRE

 5. Peedrool! dijo:

  Jo això de fer el llibre us ho deixo per més endavant, quan torneu i us feu famosos, llavors tindreu material per a signar al Sant Jordi…Però de moment podrieu fer un top 10 o top 30 d’anècdotes, i recolecteu allà encontres amb gañans de tota mena i patanes variopintos, malentesos, relliscades, fotudes de pota i demés xerinola!!!je,je…
  petonets! (si, a tu també, Peper!)

 6. sandra dijo:

  Que cabrons…. i tan tranquils!!!!!Ara ja debeu haver passat pel la carretera una altra vegada,… ànims, Vietnam val la pena!!!!!!
  Sandra

 7. Albert dijo:

  ei noiss!!! animus!!! cony de fronteres!!! Hi ha algu tant trist com això que per collons hagi d’existir? Potser sí, però això està al top 10. Tots sabem que “no hay mal que por bien no venga”…fàcil dir-ho, ja ho sé, però espero que algun petit profit haureu tret. Molts petons!

 8. Jose Vélez dijo:

  QUE MALA SUUUUUEERTE!!!

 9. oscar dijo:

  buenas otra vez ke putada esto de las fronteras, pero bueno seguid asi de bien y tomadlo como una anecdota mas para contar ke todo no van a ser flores jejeje un abrazo fuerte a los dos

Los comentarios están cerrados.