Passeig (de 8 hores) en barca des de Luang Prabang fins a Nong Kiaw

Cada dia surten barques des del moll (darrere del Royal Palace Museum) a les 9 del matí cap a Nong Kiaw. Costen 100.000 kips (10$) per persona i tot i que ara només les agafem els guiris, prometen un passeig increïble a través del riu Nam Ou. Pel camí et trobes:
– nens encantadors feliços com tornavisos!!!!! Tirant-te petons i saludant-te des de la vora, mentre juguen a revolcar-se amb el fang…. preciós
– Arbres brutals, arrels gegants, muntanyots i tu passant per un riu fangós. No oblides que estàs en mig de selva.
– Pobles de 4 cases mal comptades enmig d’uns paisatges espectaculars.
Tot i que el trajecte més lògic és de Nong Kiaw cap a Luang Prabang, seguint el curs del riu, no es fàcil aconseguir barques en aquesta direcció a menys que paguis una pasta. De totes maneres, es pot intentar fer el que va fer el nostre amic Jan, un alemany amb el que vam viatjar per Xile (nosaltres ens hem quedat amb les ganes). El paio ens va explicar que amb 3 guiris més van comprar una barca a Nong Kiaw i van decidir baixar fins a Luang Prabang pel seu compte (uns 100km) només amb rems i en 4/5 dies de temps i entre ràpids que feien por i pedrots al mig del no res… Quins autèntics pebrots!!! Nosaltres no n’hem tingut així que hem tornat en bus (és un dir, en realitat era una “furgoneta” amb bancs de fusta on viatjàvem 21 persones apretadíssims).

IMG3_2837.jpg

IMG3_2847.jpg

IMG3_2828.jpg

IMG3_2926.jpg

IMG3_2890.jpg
Esta entrada fue publicada en Laos. Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a Passeig (de 8 hores) en barca des de Luang Prabang fins a Nong Kiaw

 1. sandra dijo:

  Continúo seguint-vos dia a dia i més ara que m’avançeu el viatge que en breu iniciaré…MMMMMM!!!!!!
  Us agraïria especialment informació pel que fa als passos fornterers de thai, laos i cambodja: per on és millor creuar, docuemtnació, si és cert que no val la pena creuar de Laos a Cambodja i més val retornar a thai i tornar a creuar, etc…..
  La vostra amiga Neus ha contactat amb mi per correu, quin punt!
  Us començeu a adonar de que a part de la satisfacció personal que en treieu del vostre viatge esteu tb satisfent a moltes persones que us segueixen, obrint il.lusions, aportant informació, contactant gent amb gent,… és fantàstic!!!!! Continúo repetint… sentiu-vos satisfets i admirats!!!!!!
  Puc fer una recomanació: feu índia i nepal dp, hi sou a prop, i són països encisadors……
  Una abraçada
  Sandra

 2. Cris dijo:

  És preciós quan surts al món i descobreixes que encara hi ha nens i nenes que són innocents, feliços amb no res, riallers i que et somriuen d’orella a orella amb tota la seva il·lusió.
  M’agrada anar llegint els vostres relats… i vaig fent “boca” ara que ja només em queda un mes per la meva escapada al Marroc durant 80 dies 🙂
  Si totes les peces es van fixant al seu lloc, el proper destí serà el món. Tal i com esteu gaudint vosaltres ara. La vostra pàgina serà una guia “tremenda”.
  Salut,
  Cris

 3. Carles dijo:

  Fa dos setmanes que em vaig enganxar a la web per casualitat. Quina viatge més guapo. Això sí que és anar a la Universitat de la Vida. Quina enveja!! Aprofiteu!!! Sort i ànims!! Per cert, la web molt ben parida.

Los comentarios están cerrados.