Curses de barques a Luang Prabang i menjar laosià

A Luang Prabang s’estan celebrant una mena de curses de barques justament ara, i es poden veure a qualsevol dels dos rius. Les barques que fan servir són llarguíssimes i primes i els remeros van a toc de pito i de plateret. És el primer cop que veiem una cosa semblant :O
Llogar una bici (1$ al dia) et permet perdre’t pels carrers de la ciutat i veure cases de fusta guapíssimes (ideals per muntar un negoci), tallers varis, gent jugant a la petanca amb el Mekong de fons, llibreries, i més restaurants i cafès. Un d’ells molt recomanable, el Tamarind, que està just darrere del Wat Nong i que et permet provar autèntic menjar laosià. El porta una guiri “integrada en el medi” que amablement t’explica tots els plats que demanes. La carta també inclou interessants explicacions sobre el menjar laosià i la seva preparació i sobre la vida dels monjos als temples. Et fot una mica de clavada (no és molt car però les racions són escasses) però va força bé per conèixer la cuina d’aquest país i tenint en compte que la majoria de restaurants de Laos s’estan “especialitzant” en menjar occidental (principalment francès), tailandès o xinès val molt la pena. A més, després a la nit només has d’anar al mercat, que està ple de parades de menjar, i triar en funció del que has aprés al migdia i evidentment molt millor de preu!!!

IMG3_2730.jpg
IMG3_2711.jpg
Esta entrada fue publicada en Laos y etiquetada . Guarda el enlace permanente.