Cap al Nord de Laos

Estem fent temps a Hanoi, amb una xafogor de l’òstia, per pirar cap al Nord de Laos. La nostra intenció era creuar per una frontera relativament propera a Mai Chau (la de Na Maew/Nam Xoi) però ningú des de Hanoi ens assegura que sigui fàcil entrar per allà, ni tan sols que ens deixin entrar o el més probable, que ens demanin una pasta perquè sí a qualsevol de les dues bandes. A part, aconseguir transport públic directe fins a Mai Chau ha estat impossible. És un dels problemes que li veiem a Vietnam, o t’agafes una moto per anar per on vulguis al teu aire, o has de seguir la típica ruta que fa tothom (a menys que estiguis disposat a perdre molt de temps i molta paciència per anar d’un lloc a un altre). Ells per tot t’encolomen transport privat (= car).
Total, que canviem els nostres plans perquè no ens queda més remei que anar amb bus de Hanoi a Vientaine i d’allà pujar cap al nord de Laos, per fer la ruta al revés i després tornar a baixar 🙁

IMG_1954.jpg

Quan acabem amb el Nord de Laos tornem a entrar a Viet Nam des de Savanakhet(Laos) fins a Hué(Vietnam) i anirem baixant cap al Sud fins a Ho Chi Minh i d’allà creuarem a Cambodja pel Delta del Mekong. Sempre i quan, ens deixin creuar les fronteres allà on volem!!! This is Asia :S

Esta entrada fue publicada en Laos, Viet nam. Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a Cap al Nord de Laos

 1. jjcio dijo:

  holeee plimitos guapos. toi vivo que lo sepais,quina pasada com molen les historietes i les fotitos ta guai mooolt. besitos
  p.d. cris la prima ma guapa del mundo i parte del universo
  pep. mmmm mariconadas las justas , ha les clases de fotografia ja donen resultats i bons gracies. molts petonets i disfruteu molt adeuuuuu recors de la cio.

 2. nebes dijo:

  ei nanus!!kina putada això de les fronteres…a veure si ara venint jo us faig anar malament..aix…be, ja us recompensaré..jiji. per cert, la ruta de conya, ja us escriure un mail pq hi ha un parell de llocs que no trobo al mapa..jiji…vindre empapada d’info!!!muas muas

 3. Cris dijo:

  Hola 🙂 he descobert de casualitat la vostra web i no he pogut fer altra cosa que mirar-me-la. Tremendo!!! En Jordi (el meu company) i jo marxem a l’octubre a passar 80 dies al Marroc. Ja coneixem el Marroc, però ens té enamorats… Nosaltres també tenim ganes de fer un “around the world” tan fantàstic com el que esteu vivint vosaltres 😉 Una filosofia semblant, no hipoteca, no fills, feina que et permeti treballar siguis on siguis… i poder viure 2 o 3 anys coneixent el món tan immens. Us aniré seguint ara que us he descobert i si em permeteu, ja us faré arribar les nostres aventures al Marroc 🙂
  Fins aviat, Cris

Los comentarios están cerrados.