Halong Bay. Bay of the descending dragon

Tothom qui ve a Vietnam va a Halong Bay. Tothom. Però és que és per descomptat, un lloc preciós i imprescindible. Davant la costa vietnamita, a la badia de Halong, hi ha fins a més de 2.000 illots que surten de l’aigua com si fossin monòlits gegants i prehistòrics i tu vas navegant pel mig sense poder veure mai l’horitzó de tants que n’hi ha. Relaxant, bucòlic quan et creues amb pescadors, i soprenent. Ni esperàvem tantes muntanyes enmig del mar, ni tanta vegetació, ni tantes coves, ni veure el sol pondre’s des d’un kayak enmig de muntanyes verdes (i sense càmera).
La manera més fàcil de visitar la zona (i la més barata diuen) és fer-ho amb un tour organitzat des de Hanoi. Vaixell, guia, àpats inclosos i la típica frase que odiem de: Tens una hora per fer això, després mengem, després bla, bla, bla. I com que tothom ho fa així al principi ens vam cagar quan vam veure tants i tants vaixells al port de Halong City. Per sort però, la badia és tan gran i hi ha tantes illes que un cop emmig del mar no et creues amb “ningú” més. I confessem que pel preu que hem pagat hem rebut més del que esperàvem i tot i la sensació kitsch de “vacaciones en el mar” hem disfrutat de les vistes i de les tumbones del vaixell com a crios.
A tot això hi hem d’afegir que tot i la pluja dels últims dies ha fet un sol esplèndid i hi havia lluna plena!!! Parlant del temps per cert, fa uns dies corria un tifó per aquesta zona i ens vam trobar que a Cat Ba Island part de la carretera estava inundada. Així que ens va tocar baixar del bus, fer un tros de la carretera amb barca i després continuar amb un altre autobús.

IMG3_2190.jpg
IMG3_2229.jpg
IMG3_2247.jpg

PD: Els tours inclouen, si vols, un estada a Cat Ba Island on es pot visitar el Parc Nacional. Ens va semblar curta la passejada de dues hores enmig de la jungla (una calor… pitjor que la sauna) però com que et fan anar a toc de pito :S En teoria tot es pot fer per lliure, si algú ho ha fet que ens expliqui què tal, però imaginem que ara que és temporada altíssima segur que t’has d’acabar afegint a algun grup.

Esta entrada fue publicada en Viet nam y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

6 respuestas a Halong Bay. Bay of the descending dragon

 1. gisela dijo:

  jodeeeeeer! amb aquestes imatges no se si aguantarem 8 mesos encara. TING GANES DE MARXAR!!!!!!

 2. Joaquim dijo:

  Estic enganxat a la vostra web i pendent de les vostres aventures. Halong Bay i Vietnam en general impressionant. Jo vaig estar al 2000. Seguiré recordant des de Barcelona amb les vostres fotos…
  Salutacions i ànims,
  Joaquim

 3. NúRiA dijo:

  No me lo puedo de creer……
  SOU MES FAMOSOS QUE LA MONYOS !!!!!!!

 4. Cristina dijo:

  Hola, teniu pensat anar a Laos? Tenim un viatge d’un mes i sortim d’aquí a dues setmanes, en principi cap a Vietman i Cambodja. Creieu que val la pena anar a Laos (Viet-Laos-Camb)? Ja estic esperant veure la resta de fotos del vostre viatge…
  (Una que treballa a Lavinia…)

 5. Pep dijo:

  i després on aneu?

 6. giordana dijo:

  jolines niños!! vaya viajesito.
  bueno a ver a partir desde el 21 de agosto estoy en australia…hasta a cuando no se…..pasais para allà?
  petons giordana from barcelona

Los comentarios están cerrados.