Allotjaments Xina. Matalassos de 2 cm. i wc’s a la turca

PINGYAO
Yamen Hostel
69, Yamen Dajie
Hab. Doble amb bany compartit 80 RMB
Impecable, tranquil, amb internet gratis, l’staff super agradable i uns sofàs vermells increïbles que et fan oblidar el que tens a casa. Passar dels possibles hotels xinos que hi ha pel camí (tot i que seran més baratos) i anar directament aquí.
XI’AN
Shuyuan Youth Hostel
A 1 minut de la porta sud dins la ciutat emmurallada
Gran, potser amb pocs lavabos però l’staff és molt amable i els dormitoris són força grans (6 persones). 40 RMB p/p. Ben situat.
KAIFENG
Dajintai Binguan
Baratet tenint en compte que és un hotel i molt cèntric (al costat del mercat nocturn). Es pot regatejar però acostuma a estar ple. Hab. doble 130 RMB
TAI’AN
Tai Shan Hotel
Hotelazo p.m. Fora de temporada es poden aconseguir descomptes de fins al 50% posant cara de pena. Nosaltres vam pagar 180 RMB per una habitació doble amb bany, tovalloles, tv, secador… Es car per ser Xina però l’únic decent que vam trobar
SHANGAI
Hiker Youth Hostel
Jiangxi Road, 450 (a prop del Bund)
Hostel molt recomanable, net, amb dormitoris de 6 persones noves i impecables. També té Wi-fi. 50 RMB p/p en dormitori
HONG KONG
Garden Hotel. A les Mirador Mansions
Imagineu un edifici de 15 plantes amb 100 portes a cada planta. La majoria d’aquestes portes són hotels o restaurants així que es pot començar per un pis i anar mirant on es pot dormir. Nosaltres vam acabar al pis 13, pagant 65 HK $ p/p per una habitació de 6 amb banys compartits. Creepy però barato
YANGSHUO
Bamboo inn guest house
Està en un carreró fàcil de trobar que dóna al carrer peatonal de Xi Jie.
Lloc tranquil, força net i amb habitacions dobles amb bany barates (60 RMB). Té internet gratis i les excursions a Longshen són fins i tot més barates que les del Youth Hostel que està a prop.
CHENGDÚ
Mix Hostel
Una mica allunyat del centre però amb wi-fi, possibilitat de contractar bitllets i permisos per Lhasa i unes dutxes, compartides, genials. Hab. doble per 60 RMB amb carnet d’alberguista internacional.
LHASA
Kirey Hotel
105 Beijing Donglu
Hotel gran i destartalat amb banys que és millor evitar. Però et renten la roba gratis i les dutxes no estan gens malament. El problema és que com quasi tots els hotels de Lhasa sovint està ple i sembla que no fan reserves per estrangers. Hab. amb dos llits per 60 RMB
Pentoc Guesthouse
Més cèntric que el Kirey però sense servei de bugaderia. Ni millor ni pitjor que l’altre, dutxes i banys bastant intocables però un llit en dormitori de 4 només costa 25 RMB p/p. Si es té pressupost ajustat, endavant.
GYANTSE
Jian Zang Hotel
70 RMB per habitació doble amb bany
Regatejant s’aconsegueix una habitació amb bany impecable a preu d’hotel cutre. Les dutxes de les habitacions però, no funcionen.
ZHONGDIAN
Shangri-la Traveler Club
15 RMB p/p en dormitori
Barato, barato, barato. Tot i que com sempre els lavabos són una mica així, les dutxes estan força bé (això sí, sembla que l’aigua calenta s’acaba ràpid). Ah, serveix per comprovar que dormir sobre un tatami de 2 cm. no és tan incòmode (no voldreu un matalàs d’aigua per 1,5 € la nit no?)
LIJIANG
Old Town Youth Hostel
Dormitori 20 RMB p/p
Guapo, al principi de la Old City. Els dormitoris són genials però el nostre donava al carrer i si no es tenen taps per les orelles, millor evitar-lo. Total, Lijiang està ple d’allotjaments (tot i que s’omplen fàcilment en temporada alta).
DALI
Old Dali Inn
Hab. doble per 60 RMB
Gran, bastant guapo i amb un esmorzar buffet per 10 RMB. Dutxes p.m. També lloguen bicicletes i venen bitllets de bus. Internet és gratis
KUNMING
Camelia Hotel
154 Donfeng Donglu
Hotel “de luxe” que té habitacions dormitori a la tercera planta per 25 RMB per llit amb carnet d’alberguista internacional. Les dutxes i banys estan impecables i a més té “cuina” i un esmorzar buffet per 15 RMB. El Consulat de Laos està dins el mateix hotel pels que vagin cap allà i també vénen bitllets de bus a Hekou (frontera amb Vietnam) i fan vises per Vietnam al mateix preu que al Consulat Vietnamita (que està a uns 15 min. caminant) així que un es pot estalviar la passejada.

Esta entrada fue publicada en Xina y etiquetada . Guarda el enlace permanente.