Mercat de divendres a Yousuo… Ple

Ple de gent, ple de barrets, ple d’empentes, ple de cistells i els cistells plens, ple de verdures, ple de somriures, ple de sorra, ple de bicis, ple de bitxos, ple de dones bai, ple de naps fàl.lics, ple de colors, ple de cinturons i sabates brodades, ple de balances, ple de regatejos… caòtic i autèntic

IMG3_1438.jpg
IMG3_1464.jpg
IMG3_1390.jpg
IMG3_1376.jpg

PD: Diuen que el mercat de Yousuo és el més gran de la província de Yunnan.

Esta entrada fue publicada en Xina y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

1 respuesta a Mercat de divendres a Yousuo… Ple

  1. manel dijo:

    Molt bones!!!!!
    Jo vull aquest blat!!!!!!! fa calor per allà? a què fa olor? en fi que vagi molt bé per aquelles terres…que no us oblido…que gràcies per les fotos, per les lletres i q no em perdré la sessió a tv3…un petonàs

Los comentarios están cerrados.